Merhaba arkadaşlar, bugün size yeni satın aldıgım parcaların fotograflarını atıyorum, sistemin kendisini yarın atacağım. (Kasa Corsair 780T ve harddisk 2 Tb wd)
Pompanın sesini duymuyorsun. Benim tek sıkıntım var,push pull yaptım neptonun içinden çıkan fanları yani Jetfloları üste taktım,Deepcoolun iki fanıda radyetorun altına.Jetfloları kasanın kendi fan kontrolcusune bağlayabildim anakart üzerine yetişmedi kablolar.Biraz sesli şuan ama onuda halledicem.[/QUOTE]
Kolay gelsin, tekrardan özür diler iyi forumlar dilerim.
Pompanın sesini duymuyorsun. Benim tek sıkıntım var,push pull yaptım neptonun içinden çıkan fanları yani Jetfloları üste taktım,Deepcoolun iki fanıda radyetorun altına.Jetfloları kasanın kendi fan kontrolcusune bağlayabildim anakart üzerine yetişmedi kablolar.Biraz sesli şuan ama onuda halledicem.
Selamlar, size resimleri siteye koydurmak icin birinin feda edilmesi gerekiyordu. Simdi ben size tesekkür ediyor, sözlerimde kirici oldum ise, sizden özür diliyorum. Resimler bana kapak oldu. Varsin bana kapak olsun. Forum bu güzel sistemin hayali olmadigini ve mükemmel sistemin resimlerini gördüye o bana yeter. Tekrar ellerinize saglik, resimler icin tesekkürler.
Hayırlı olsun, sistem çok başarılı. Ben de ileride daha fazla performans istersem 2. 970 ile sli yaparım diye düşünüp 980 almamıştım, böyle düşünen tek kişi ben değilmişim.
Hayırlı olsun, sistem çok başarılı. Ben de ileride daha fazla performans istersem 2. 970 ile sli yaparım diye düşünüp 980 almamıştım, böyle düşünen tek kişi ben değilmişim.