[ALINDI] GTX 970 Tabanlı Sistem

@Recep Baltaş @Ali Güngör sizinde görüşleriniz almak isterim

Ayrıca kaç W psu gider bu sisteme
Minimum 450W gerekir(OC yapmadan). 600W rahat yetecektir bu sisteme. Bu güç kaynaklarına göz atabilirsiniz:
SEASONIC SEA-S12II-620, 620W, 80 Plus Bronze, 12 cm Fanlı, Güç Kaynağı
SEASONIC (SEA-M12II-620), 620W, 80 Plus Bronze, 12 cm Fan, Güç Kaynağı
Ayrıca ileride SLI yapma düşünceniz varsa ve bütçeniz el veriyorsa:
EVGA SuperNOVA 750 G2 güç kaynağı - inventus
EVGA SuperNOVA 850 G2 güç kaynağı - inventus

Z11 Neo almanızı şiddetle tavsiye ederim çok güzel bir kasa. Geniş ferah mis gibi.
teşekkür ederim dostum aklımda neo11. Japonya'da çok ucuz ama çok büyük getirmesi sıkıntılı.

Yurt dışında KDV vergisinden eser yok tabi ki fiyatlar ucuz haliyle. Burada 3500 TL'ye GTX 970 ile topladığımız sistem Amerika da GTX 980 ve i5 4690K ile rahatlıkla toplanabilir.
Aynen dediğin gibi Türkiye'de vergi çok yüksek, Japonya'da vergi diye bir şey yok neredeyse ve Japonya'da teknoloji cidden ucuz aşırı derecede

Minimum 450W gerekir(OC yapmadan). 600W rahat yetecektir bu sisteme. Bu güç kaynaklarına göz atabilirsiniz:
SEASONIC SEA-S12II-620, 620W, 80 Plus Bronze, 12 cm Fanlı, Güç Kaynağı
SEASONIC (SEA-M12II-620), 620W, 80 Plus Bronze, 12 cm Fan, Güç Kaynağı
Ayrıca ileride SLI yapma düşünceniz varsa ve bütçeniz el veriyorsa:
EVGA SuperNOVA 750 G2 güç kaynağı - inventus
EVGA SuperNOVA 850 G2 güç kaynağı - inventus
İleride slı düşünüyorum. Evga güç kaynağı güvenilirmi ? İsmini hiç duymadım ve ayrıca slı yapmak için illa aynı ekran kartını almak zorundayız ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı