[Alındı] GTX970 & 6700K & ZALMAN R1

@chuckypancamOZ. Hocam bu sizle alakalı birşey. Mesela ben bu montajı yapamam diyorum fakat 10 senelik bir laptopum var ondan umudu kestiğim için arıza yaptığı zaman (İçini açması çok ama çok zor modellerden bilgisayarcı bile uğraşmak istemedi) 1 gecede 0 dan yaptım nerdeyse laptopu :) Dediğim gibi ben buna rağmen kıyamıyorum hazır gelsin istiyorum :) Ayrıca sinerjiden toplamak istedim fakat vade farkıyla birlikte vatandan dah pahalıya geliyor sinerji.

@Resurrectionn Ekran kartı belki değiştirebilirdi müşteri memnuniyeti açısından ama böyle gelişti olaylar. :) Ama size tavsiyem asla kutu içeriğini atmayınız. Firmalar değişim durumlarında kutu içeriğini bire bir istiyorlar.:)
Kartal, Pendik, Maltepe civarında yaşıyorsaniz kasanızı seve seve toplamaya yardım edebilirim.

Hayırlı olsun. Ben de ordan pc toplatmayı düşünüyorum ancak güvenemiyorum yani toplarken bozuk parça veya başka parça takarlar mı? Sistem sıkıntı çıkarırsa sorun yaparlar mı?
Zamanında bana olmuş bir olay sana bir tavsiye sakın bilgisayarcı ve benzeri yerlerde toplattırma fiyat aralığını belirle o fiyat ile bulabileceğin en iyi sistemi bulmaya çalış. Sadece araştır bak sor soruştur videolar izle performans testleri izle kıyasla farklı ürünler ile son olarak her şeyi belirledin ve alıcaksın. Vatan bilgisayar gibi düzgün yerlere gidip istediklerini söyle sonra bırak orada toplasınlar al evinde doya doya keyfini sür umarım yardımcı olabilmişimdir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan PC parça arızasının en az olduğu kurum. Aynı zamanda en bilgisiz elemanlara sahip kurum. Sakın Vatan' a sistem toplattırmayın ya da önermeyin. Sizin aldığınız şube iyi olabilir ancak %80' i benim dediğimden farksız. İlla çok düzgün bir sistem istiyorsunuz, alın parçaları, gidin düzgün bir PC' ciye, toplarken yanında durun, kablolarını düzenli toplattırın falan filan. Veya bilen bir arkadaşınızdan yardım alın. Üstelik forumda evlere gelip yardım eden birçok arkadaş var. Kısaca kolaya kaçmaktansa yardım isteyin. :)

zamanında bana olmuş bir olay sana bir tavsiye sakın bilgisayarcı ve benzeri yerlerde toplattırma fiyat aralığını belirle o fiyat ile bulabileceğin en iyi sistemi bulmaya çalış sadece araştır bak sor soruştur videolar izle performans testleri izle kıyasla farklı ürünler ile son olarak her şeyi belirledin ve alıcaksın vatan bilgisayar gibi düzgün yerlere gidip istediklerini söyle sonra bırak orada toplasınlar al evinde doya doya keyfini sür umarım yardımcı olabilmişimdir.
Sana bilgisayarcıları suçlama hakkını kim veriyor, başına bir olay gelmiştir ve tüm bilgisayarcıları suçlama gibi hakkın yok, iddia ediyorum vatandaki teknik servis elemanlarından daha iyi toplarım :D

İstanbul anadolu yakasında oturanların sistemini seve seve toplarım :D

"Evlere gidip yardım etmek" demek... Vay be. Bu forumu seviyorum işte. Yardımsever çok. Kendim toplayacağım, takıldığım yerlerde burda konu açarım artık. Hatta bana yakın varsa beraber toplarız :D

Bende haziran gibi bilgisayar toplayacağım.Sinerji'den toplamak istiyorum.Ama montajı kendim yapmam daha mı iyi olur? Hiç anlamam bu işlerden. Yani beceremeyebilirim. :D

Bende haziran gibi bilgisayar toplayacağım.Sinerji'den toplamak istiyorum.Ama montajı kendim yapmam daha mı iyi olur? Hiç anlamam bu işlerden. Yani beceremeyebilirim. :D
Dostum şuan sende kasa varsa onu sök, hepsini dışarı çıkar tekrar tak olayın mantıgını kavradıgın anda korkacak hicbirşey yok, 2-3 kere toplarsan elin alışır diye tahmin ediyorum :D

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı