[Alındı] I5 4690 - MSI GTX 970 4G - Tabanlı Sistem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mutlu son ! )

Dosya Ekleri

• 1428798998741-907091795.jpg
    185,1 KB · Görüntüleme: 348
  • 1428799030735-813290218.jpg
    149,8 KB · Görüntüleme: 430
En az kendim bilgisayarım gibi sevindim. BİOS'ta yapılması gereken birkaç ayar var. Hemen yapalım mı, yoksa yarin mi?

En az kendim bilgisayarım gibi sevindim. BİOS'ta yapılması gereken birkaç ayar var. Hemen yapalım mı, yoksa yarin mi?
Size bağlı hocam

Benim de korkum o. Aldığım yer değiştiririz dedi ama kim ister ki.

Yalnız ön fan kafamı karıştırıyor hala. Hiçbir ek malzeme almadan onu da halletmem gerekmez miydi? Anakart üstünde sadece tek bir yere fan girişi taktım. Ama ledli fana uygun bi yer var mı işte o asıl mesele.

BİOS'ta yapılacak hiç bir ayar yokmuş. Ben RAM'larin frekansını 1600 MHz'e yükseltelim diyecektim ama saten her iki RAM'in frekansıda 1600 MHz'miş. Öyleyse bios güncelleyip Windows kurulumuna geçelim. Eğer ön fanı güç kaynağına bağladıysanız hiç bir sıkıntı yok. Anakarta sadece niçin bağlanır biliyor musunuz? BİOS'tan hızını ayarlamak için. Sadece bu. Yoksa işlevleri aynı.

Bağlamadım ki hiçbir yere. Olduğu gibi duruyor. Güç kaymağında bağlayacağım kablo yok ki ona uygun.

O zaman bana öndeki fanın kablosunu resmini çekip atar mısın?

Ayrıca Windows olmadan nasıl Windows ve BIOS güncellemesi yapacağım ?

Tamam.

Dosya Ekleri

• 20150411_232343.jpg
    100,5 KB · Görüntüleme: 420
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…