[Alındı] I5 4690 - MSI GTX 970 4G - Tabanlı Sistem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah hepimizden razı olsun. Buyrun buda Windows 8.1.3 Technopat sitesinden alındı. Ben direk size indirme linkini vereyim. Sağ tarafta indir butonuna basarak indirebilirsiniz.

- yadi.sk: Yandex.Disk ---

USB'ye yazma rehberi de bu hocam. Böyle bilgisayara UEFI yakışır.

-
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok teşekkürler. Sabah ilk işim indirip flasha yazmak olacak. Siz müsait olduğunuz zaman mesaj yazarsanız beraber sonuçlandırsak çok daha iyi olur. BIOS güncellemesi ve Windows kurulumu için sizi bekleyeceğim. Eğer ki sizin için de mahsuru yoksa

Hayırlı sabahınız olsun, hakkınızı helal edin.

Herkese günaydın. Dün gece elektrik kesildiği için konuya dahil olamadım, ama @CengizBal çok iyi yardımcı olmuş buradan onu tebrik ediyorum. Bugün sadece Bios güncelleme ve Windows kurulumu kaldı yanılmıyorsam. Ben o işlerden pek anlamam, ben parçacıyım Ekran kartının aynısını ben de alacağım, babama daha çok baskı yapıyorum şimdi bu resimleri görünce hemen elime geçsin istiyorum

Hocam siz söyleyin o saatte ben varım. Windows kurduktan sonra eksik driverler yüzünden bu zamana kadar çok çektim. Hatta Windows'u bile defalarca yanlış kurduğum oldu bi beceremedim tam olarak. Galiba ben sadece oyuncuyum, tekniği beni aşıyor

Hocam bende sessiz sessiz konuyu takip ediyordum. Gözünüz aydın.
Teşekkürler hocam.

Resim atar mısın ?
Hocam şimdilik görüntü bu. Ama kablo kontrolünü tam olarak sağladığımda daha ferah olacak kasa içi. Ekran kartının borularına temas eden o 2 kablo benim canımı yeterince sıkıyor. 24 pin olunca çıkaramadım da, o yüzden yakınımı bekleyeceğim o bu işlerde baya ileri seviye

Dosya Ekleri

• 20150412_040925.jpg
    156,3 KB · Görüntüleme: 332
Hocam hazır değilim Windows'u indirmeye başlamıştım ama nedenini bilmediğim şekilde iptal olmuş malesef. Tekrar indirmeye başladım. Ve yaklaşık 50 dakika kaldığını söylüyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…