[Alındı] i5 4690 ve R9 290 Tabanlı Sistem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkese merhaba,
Sistemi toplama sürecinde epeyce başınızı ağrıttım. Her defasında sıkılmadan bunalmadan, yardımınızı esirgemediniz. Hepinize tek tek teşekkür ederim. Bu benim ilk toplama bilgisayarım. Elektronik mağazalardan satın alıp kucağımda eve getirip, fişe takmaya alıştığım için, inanın toplama yapmak çok korkutucu bir iş olarak geliyordu. Ama Technopat'ın montaj rehberleri en ince detayına kadar öyle güzel hazırlanmış ki; Recep Baltaş ve Ali Güngör kurdu sanki bilgisayarımı. Ram takmayı bile beceremeyen birisi için sanırım başarılı bir sonuç ortaya çıktı. Hayali sistem kurmaktan ceza almıştım. Canınız sağolsun önemli değil. Yardımcı olan arkadaşlara tekrar çok teşekkür ederim. Buyrun resimleri paylaşayım.
Siparişim.jpg
10532126_550724985054461_4603590304201936054_o.jpg
10648773_550725078387785_7165312710072845830_o.jpg
Siparişim.jpg
10648773_550725078387785_7165312710072845830_o.jpg

Fiyatı da düştü PCS'nin 1.390 lira şuan, kesinlikle tercih edilir. O.C yapmayacaksan dediğin gibi Anakart ve İşlemci'ye vereceğin para ile R9 290x PCS+ alırsın kardeşim çok daha iyi olur.
Aynen kardeşim dediğinin aynısını yapacağım. Tekrardan hayırlı olsun sistemin, verdiğin bilgiler için de çok teşekkürler. :)

Bir de aklıma gelmişken R9 290 yerine sisteminde R9 290X olsaydı ne değişirdi? Bildiğim kadarıyla iki kartta 4K' yı destekliyor. Sanırım oyunlarda fark yaratırdı. Bunu şunun için sordum: Aklımda hep R9 290X PCS almak var.

Değerler normal kardeşim, çok güzel bir bilgisayar toplamışsın. Uzun bir süre ultra ayarlarda oyun oynaman dileğiyle. :)
Arkadaşım farkını şöyle düşün 2 tane r9 290 ı tek kartta birleştirmişler. R9 290x in gpu hızı daha yüksektir dolayısıyla daha fazla performans verecektir. Arkadaşın sistemi gayet iyi bende 780ti kullanıyorum fakat sorunlu çıktı 15 günlük ürün olduğu için iade olacak dediler ve bende MSI Lightning r9 290x alacağım. Kesinlikle bütçen var ise r9 290x al üstelik pcs+ modeli çok başarılıdır.

Evet çok olmasada yırtılma var. 60Hz, 7ms. HP Pavilion 23xi. Malesef V-Sync açıyorum o yüzden.

7ms yüksek bir değer. Peki V-Sync yi açınca fps 60'a sabitleniyor mu, performans düşüşü felan oluyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kasa modeliniz ATX anakartları destekliyor değil mi çünkü bende düşünüyorum da eğer ATX ise listeme ekleyeceğim bu kasayı.

7ms yüksek bir değer. Peki V-Sync yi açınca fps 60'a sabitleniyor mu performans düşüşü felan oluyor mu?

Hayır performansda bir sıkıntı olmuyor gayet akıcı oynuyorum. Oyun bilgisayarı toplamak yoktu aklımda o yüzden geçen yaz almıştım bu monitörü. Görüntü dalgalanması genelde video kısımlarında oluyor oyun oynarken akıcılık güzel durumda ama ben genede v-sync açıyorum. Kartında maşallah ısı değerleri çok iyi seviyede olduğundan bir sorun yok.

Hocam kasa modeliniz ATX anakartları destekliyor değil mi çünkü bende düşünüyorum da eğer ATX ise listeme ekleyeceğim bu kasayı.

Kullandığım anakart ATX. Kasa çok güzel düşünmeden öneririm.

Öyleyse çok iyi, bazı arkadaşlar internette yok atx anakartım zor sığdı diye yazmışta o yüzden sormak istedim, teşekkür ederim hayırlı olsun.

Öyleyse çok iyi, bazı arkadaşlar internette yok atx anakartım zor sığdı diye yazmışta o yüzden sormak istedim, teşekkür ederim hayırlı olsun.

Kablo yönetiminde bir sıkıntı yaşamış olabilirler bilmiyorum ama fotoğrafta göründüğü gibi herşey :D Ferah ferah geniş geniş takılıyor şuan kendileri :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı