[Alındı] İ5 4690K veMSI GTX 970 Tabanlı Sistem

Switch bölgesini derken hocam portların fotoğrafınımı çekiyim? Portlar ise çekiyorum.
Ekstra güç verdiniz ya hani, o zaman switch ne tarafta olacak onu merak ettim.

Güle güle kullan , bendede msi z97 gaming 7 , i5 4670k , msi gtx 970 ,corsair dominator ddr3 2000mhz 4+4 gb ,thermalright macho rev B var. Hepsini 2250 tl ye aldim az kullanilmis garantili 2. El (soğutucu hariç) acayip memnunum.
Sizde Güle güle kullanın. Ama resmen bedava almışsınız.

Bende de aynı kulaklık var. Müzik performansı pek iyi değil bence. Birde resim çeker misiniz? Switch bölgesini.
Gece gece kasayı açtırdığınız için ilk teşekkürler foto kalitesiz olabilir kusura bakma.
20150811_004626.jpg

20150811_004819.jpg

Hayırlı olsun ve hayalimdeki sistemi toplamışsınız.
Teşekkür ederim. İnşallah sizde alırsınız böyle bir sistem o zaman. :)

Önemli değil yardımımız dokunduysa ne mutlu bize. :D
Size de durmadan soru soruyorum ama bir şey daha soracağım. Debugled kısmın da 37 bazen de 38 yazıyor bu ne demek acaba? Anakart sıcaklığı falan mı?

Hocam, @Nuc_LeaR bu sistemi ben de toplarım. Sıkıntı yok. Maalesef monitöre de ihtiyacım var ve şu an bu yazdığım monitör 700p doğru düzgün renk göstermeyen monitör. Yine de teşekkürler. :D

Hayırlı olsun. Sisteminiz çok güzel olmuş. Bu arada kablolama biraz kötü olmuş aslında fakat bunu demek bana düşmez. :D Tekrardan hayırlı olsun ve mavi ekransız günler dilerim. :like:(y)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı