[Alındı] İ5 6500 ve GTX 970 Sistem

frkndrn55

Hectopat
Katılım
29 Ocak 2016
Mesajlar
47
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sistemi Vatan Computer Topkapı şubesinden aldım 31 ocakta. Konuyu biraz geç açtım ama olsun resimler gelecek.
Ekteki sistemi aldım. Ekran kartı Rise of the Tom Raider hediye etti. Anakarttan 80 TL para iadesi alacağım.

Adsız.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hemen hemen aynı sistemi alacağım. Kasa Zalman Z3 Plus ve anakart B150m Gamıng m3 olacak. Rica etsem müsait olursan oyun testleri yapar mısın . :üzgün::üzgün::üzgün::üzgün:
 
Sistem'de değişiklikler yaptım coil whine sorunu 3.5 vram olması sebebiyle msi gtx 970 garantiden iade aldılar.Yeni çıkan ekran kartlarından almayı düşünüyorum gtx 1070 veya 1060 alıcam anakartda değişim yapıldı gigabayte hd3p aldım ramler 2666 mhz diğer anakartdan pek bir farkı yok killer bi faydasını görmedim ses kaliteside iyi dolar düşerse gtx 1070 alıcam inşallah.

Msi 80 TL iadesini'de aldım bu arada :mutlu: ekran kartıda rise of the tom raıder hediye etmişti steamde 90 TL ;)
 
Msi h170 m3 alacak kişiler için söylüyorum gaming lan hiçbir artısı yok ses düzeyi idare eder yani sırf görünüş diye bilirim bence o parayı haketmiyor. Ram 2666 mhz olduğu için z170 yongalı anakartla değiştim ilerde işlemci değişebilirim yeni işlemciler aynı soket olacağına hakkında söylentiler var ne kadar doğru bilmiyorum.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı