[Alındı] i5 8600K & GTX 1060 Sistem

Kardeş o aldığın Spec-04 kasayı önerir misin? Çok araştırdım fena değil sanki ama sana sorayım dedim. Saygılar

Teşekkürler hocam bende aynı senin gibi en ucuzu olduğu için bu anakartı tercih ettim.
Kardeş o aldığın Spec-04 kasayı önerir misin? Çok araştırdım fena değil sanki ama sana sorayım dedim. Saygılar
Hocam valla ben normalde Aerocool Quartz RGB kasayı alacaktım, Kargolagelsin adında kendini bilmez bir firma siparişi verdikten ve ödemeyi yaptıktan 4 gün sonra siparişimi iptal ettiler, bende en uygun bunu bulup aldım henüz deneme şansım olmadı bende bilmiyorum nasıl bir kasa olduğunu umarım pişman olmam.

Z370-A Pro giriş seviyesimi Benim anakartım çöp o zaman

Son düzenleme:
Ben çok beğendim sistemi sadece RAM az olmuş 16GB yaparsınız diye umut ediyorum.

Overclock rekoru hedeflenmiyorsa anakartın giriş seviye olmasına fazla takılmamak gerekir. Z370 Rog Apex anakart alınsaydı bile bu sefer sıvı soğutucu bir yerde işlemciyi kısıtlayacaktı. Bu sisteme ufak çapta overclock yapılsa kafidir. Zamanla da ilave RAM ve NVME SSD eklenir. Hayırlı olsun.

Son düzenleme:

Tecrübeli değilsen kablolama konusunda çok uğraştırır seni, eğere alacaksan da güç kaynaksız modelini almanı tavsiye ederim güç kaynağı hem kronik cızırtı sıkıntılı hem de forumda 3-4 defa kısa süre içinde bozulduğuna dair konulara rastladım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…