[ALINDI] i7 4790K ve GTX 980 Ti Tabanlı Sistem

Merhaba imkanınız var ise hemen ekran kartını iade edip referans tasarım dışında bir kart alın mesela MSİ in referans tasarım olmayan modelini alın hem size + özellikler kazandırır hemde kartınız uzun ömürlü olur bu kartın bu şekilde ömrü uzun olmaz oyunlarda grafikleri yükseltirseniz ekran kartı 90 100 derece arasına çıkıyor çok ısınıyor. yani anlayacağınız paranıza yazık etmeyin ve iade edin referans tasarım dışında alın size bir iki tavsiye vereyim öncelikle asus almayın.. asus un ekran kartlarında sürekli tavsiye edilmesi marka bilinmişliğindendir fakat testlerde en çok ısınan kartlar asusdur sırasıyla EVGA-MSİ-GİGABYTE-ASUS bu ısınma testleri ile ilgili bir video vardı fakat bulamadım ama sıralamamdaki gibi oluyor hep evga msi dan 3-4 derece daha serin hepsi arasında okadar fark var performans olarakta sıralama tam olarak aynı evga ekran kartlarında alınabilecek en performanslı üreticidir GALAX ve EVGA bu işte çok iyi iki firmadır OC olarak çok üstün kartlar üretir MSİ ıda bunların arasına yazabiliriz yani paranız varsa kesinlikle EVGA veya MSİ alın referans tasarım olmasın fakat.. ben bu konuyu gece 4 de gördüm ve telefondan yorum yazamadığım için şimdi yazıyorum uyarmak için testlerde referans tasarımın GTA da 96 dereceyi bulduğunu gördüm bu yüzden uyarmak istiyorum Saygılar ve iyi günler

Evga yı tavsiye ettiğin için teşekkürler kardeş.
Bizzat Kendim yaklaşık 1 haftadır Evga GTX 980ti kullanıyorum.
Gayet memnunum.

Evga yı tavsiye ettiğin için teşekkürler kardeş.
Bizzat Kendim yaklaşık 1 haftadır Evga GTX 980ti kullanıyorum.
Gayet memnunum.

Eminim yeni ve güncel modeller daha iyidir ancak benim referans modelim de 1513Hz Clock ve 3970Hz Memory'de çalışıyor. Yani gayet iyi bir performans alabiliyorum. Ayrıca dediğim gibi 2.200TL'ye geldiği için tercih ettim.

Bu sisteme Windows 10 kurmazsan ayıp etmiş olursun :) Hayırlı olsun güle güle kullanın sistem harika maşallah diyelim nazar değmesin :)

Çok çok teşekkür ederim harika yorumunuz için :) Evet Windows 10 çıktığı anda kullanacağım. 29 Temmuzda ücretsiz çıkacak bildiğim kadarıyla.

Eminim yeni ve güncel modeller daha iyidir ancak benim referans modelim de 1513Hz Clock ve 3970Hz Memory'de çalışıyor. Yani gayet iyi bir performans alabiliyorum. Ayrıca dediğim gibi 2.200TL'ye geldiği için tercih ettim.

Referans tasarımın kötü yanı; tek blower fan tasarımının yanındaki hava ızgaraları tozlanmadan dolayı tıkanabiliyor, eğer kasayı 2-3 ayda bir temizlerseniz sorun kalmaz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı