[Alındı] İ7 6700K ve MSI R9 390 Sistem

Onu anladım onda sıkıntı yok. Siz kasa ile gelen fanları kullanmamış Corsair AF serisinden fanları kullanmışsınız durum anlaşıldı.

Kardeşim hayırlı uğurlu olsun mavi ekransız sorunsuz eğlenceler Sistemin gayet sağlam inşallah bu yaza bende böyle bir tane alacağım. İyi eğlenceler

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

Kasa içine hafiften bir aydınlatma ile harika görünecektir.
Aslında üst tarafta şuan ufak bir şerit bulunuyor fakat henüz molex ile bağlamadım, fanları bağlarken onu da halledeceğim. Teşekkür ederim.

Onu anladım onda sıkıntı yok. Siz kasa ile gelen fanları kullanmamış Corsair AF serisinden fanları kullanmışsınız durum anlaşıldı.
Kastettiğinizi anlayamamışım, kusura bakmayın. AF serisini kullanmamın tek sebebi görsellik açıkcası.
Teşekkürler.

Kardeşim hayırlı uğurlu olsun mavi ekransız sorunsuz eğlenceler Sistemin gayet sağlam inşallah bu yaza bende böyle bir tane alacağım. İyi eğlenceler
Teşekkür ederim, umarım herşey istediğiniz gibi olur.

Açıkcası ne tür testler yapmalıyım, fikrim yok. Sistemin bench testleri vb olsun bilgi verirseniz çok sevinirim.

Kasa çok güzel, baya derli toplu, renkler uyumlu, sistem uyumlu. Hanım eli diye bir gerçek var işte.

Hayırlı olsun

Sisteminiz hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. Test etme fırsatı bulduysanız R9 390 hakkında düşüncelerinizi öğrenmek isterim.

Sisteminiz hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. Test etme fırsatı bulduysanız R9 390 hakkında düşüncelerinizi öğrenmek isterim.
Merhaba, henüz sadece GTA V'de test etme imkanı buldum. MSAA dahil tüm ayarlar Ultra'da Full HD çözünürlükte 40-60 arası değişken FPS alıyorum. MSAA kapalıyken ortalama 80-110 arasında FPS alıyorum. Tam yükte ortalama 70-73 derece civarında çalışıyor. Crysis 3 şuan iniyor, onunda testini yapacağım. Önerdiğiniz performans çalmayan bir program varsa eğer onunla videolu test yapabilirim.

Ben sadece sizin ekran kartı hakkındaki düşüncenizi merak ettiğimden sordum. Aldığınız değerler gayet iyi. Sonuçta önemli olan kullanıcının beklentilerini karşılayıp karşılamaması. Program konusunda @BilgisayarKurdu arkadaşımız iyi bir program önerebilir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…