[Alındı] İ7 6700K ve MSI R9 390 Sistem

Merhaba, sistem bugün tamamlanmış oldu. Son parça olan kasayı da bugün sipariş etmiş bulunmaktayım.
Sistem şöyle,
  • Intel I7 6700k
  • Msi Z17A Gaming M5
  • Corsair Vengeance Lpx 8Gb 2400Mhz Cl16
  • Msi R9 390 8Gb 512Bit
  • Galax Gamer L 2x 120Gb Ssd
  • Seagate St2000Dm001 2Tb Hdd
  • Corsair Hydro H110
  • Seasonic M12-II 750W 80+ Full Modular
  • Corsair Obsidian 450D
  • Corsair AF140 5x
Parçaların bazıları yeni sipariş edildi, muhtemelen yarın hepsi elimde olur. Fotoğrafları da yarın atacağım.

IMG_1820 (2448 x 1836).jpg IMG_1821 (2448 x 1836).jpg IMG_1822 (2448 x 1836).jpg IMG_1823 (2448 x 1836).jpg IMG_1824 (2448 x 1836).jpg IMG_1827 (2448 x 1836).jpg IMG_1828 (2448 x 1836).jpg

Aslına bakarsanız gereksiz bir fan yok. Ön taraftaki iki fan içeriye soğuk hava alıyor. Üst taraftaki iki fan radyatöre bağlı zaten. Üst ve arkadaki fanlarda kasa içindeki sıcak havayı dışarı atıyor.

Aslına bakarsanız gereksiz bir fan yok. Ön taraftaki iki fan içeriye soğuk hava alıyor. Üst taraftaki iki fan radyatöre bağlı zaten. Üst ve arkadaki fanlarda kasa içindeki sıcak havayı dışarı atıyor.
Onu anladım onda sıkıntı yok. Siz kasa ile gelen fanları kullanmamış Corsair AF serisinden fanları kullanmışsınız durum anlaşıldı.

Kardeşim hayırlı uğurlu olsun mavi ekransız sorunsuz eğlenceler :) Sistemin gayet sağlam inşallah bu yaza bende böyle bir tane alacağım. İyi eğlenceler :)

Hayırlı olsun. :) Güle güle kullanın.

Kasa içine hafiften bir aydınlatma ile harika görünecektir. :)
Aslında üst tarafta şuan ufak bir şerit bulunuyor fakat henüz molex ile bağlamadım, fanları bağlarken onu da halledeceğim. Teşekkür ederim. :)

Onu anladım onda sıkıntı yok. Siz kasa ile gelen fanları kullanmamış Corsair AF serisinden fanları kullanmışsınız durum anlaşıldı.
Kastettiğinizi anlayamamışım, kusura bakmayın. AF serisini kullanmamın tek sebebi görsellik açıkcası. :)
Teşekkürler. :)

Kardeşim hayırlı uğurlu olsun mavi ekransız sorunsuz eğlenceler :) Sistemin gayet sağlam inşallah bu yaza bende böyle bir tane alacağım. İyi eğlenceler :)
Teşekkür ederim, umarım herşey istediğiniz gibi olur. :)

Açıkcası ne tür testler yapmalıyım, fikrim yok. Sistemin bench testleri vb olsun bilgi verirseniz çok sevinirim.

Sisteminiz hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. Test etme fırsatı bulduysanız R9 390 hakkında düşüncelerinizi öğrenmek isterim.

Sisteminiz hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. Test etme fırsatı bulduysanız R9 390 hakkında düşüncelerinizi öğrenmek isterim.
Merhaba, henüz sadece GTA V'de test etme imkanı buldum. MSAA dahil tüm ayarlar Ultra'da Full HD çözünürlükte 40-60 arası değişken FPS alıyorum. MSAA kapalıyken ortalama 80-110 arasında FPS alıyorum. Tam yükte ortalama 70-73 derece civarında çalışıyor. Crysis 3 şuan iniyor, onunda testini yapacağım. Önerdiğiniz performans çalmayan bir program varsa eğer onunla videolu test yapabilirim.

Merhaba, henüz sadece GTA V'de test etme imkanı buldum. MSAA dahil tüm ayarlar Ultra'da Full HD çözünürlükte 40-60 arası değişken FPS alıyorum. MSAA kapalıyken ortalama 80-110 arasında FPS alıyorum. Tam yükte ortalama 70-73 derece civarında çalışıyor. Crysis 3 şuan iniyor, onunda testini yapacağım. Önerdiğiniz performans çalmayan bir program varsa eğer onunla videolu test yapabilirim.
Ben sadece sizin ekran kartı hakkındaki düşüncenizi merak ettiğimden sordum. Aldığınız değerler gayet iyi. Sonuçta önemli olan kullanıcının beklentilerini karşılayıp karşılamaması. Program konusunda @BilgisayarKurdu arkadaşımız iyi bir program önerebilir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı