[Alındı] Logitech G710+ incelemesi

Merhaba değerli sosyal üyeleri, bugün sizler için G710+'ı inceleyeceğim.

Razer düşünüyordum ama hem Kailh, hem de ana gövdesi plastik, hem de 'fahiş' fiyata satıldığı için almadım.

Gelelim G710+'a,

Klavye genel olarak 2 katmandan oluşmakta. Tuşların üzerinde bulunduğu metal plaka ve üzerime giydirme plastik plaka. Bu nedenle sayılı klavyeler arasında

_MG_0012.jpg

Malzeme kalitesi: 8\10

İşçilik: 9\10

Dayanıklılık: 8\10

Kablo: 10\10

Işık: 7\10

Mültimedya tuşları: 9\10

Makro: 9\10

Yazılım: 8\10

Klavyeyi alır almaz o ringleri çıkardım

Ses oranı: Biraz Blue, biraz Red ve bir tutam Black. Ses 10/10. Ne uyandırıcı, ne duyulmaz.

Işıklandırması başarılı, lakin full seviye geceleri göz almakta, onun içinde 5 farklı seviye ayarı var.

Her türlü sorunuzu cevaplamaya hazırım.

İyi sosyaller. :)

IMG_6904.JPG

Son düzenleme:
@Gafa

Aslında güzel klavye. Fakat yerim küçüldü. Ayrıca klavyeye yazın modlama yapacağım, boyama falan. Bundan önce satmayı düşünüyorum. Eğer satılmazsa modlayacağım.

Bu nedenle ayrıca konu açmadım zaten. :)

@TechnoBey;

X olanda Corsair Link bağlantısı yok. İ olan da var.

Corsair Link, çok da gerekli birşey değil. İki PSU'da dijital zaten. :)

-----------------------------------------------------------------------------

Tam takır kuru bakır... :D QCK'yi ve G402'yi çaldırdık ama olsun, G710+ bize yeter. :)

_MG_0012.jpg

@Gafa

Aslında güzel klavye. Fakat yerim küçüldü. Ayrıca klavyeye yazın modlama yapacağım, boyama falan. Bundan önce satmayı düşünüyorum. Eğer satılmazsa modlayacağım.

Bu nedenle ayrıca konu açmadım zaten. :)

@TechnoBey;

X olanda Corsair Link bağlantısı yok. İ olan da var.

Corsair Link, çok da gerekli birşey değil. İki PSU'da dijital zaten. :)

-----------------------------------------------------------------------------

Tam takır kuru bakır... :D QCK'yi ve G402'yi çaldırdık ama olsun, G710+ bize yeter. :)

Eki Görüntüle 276705
Yerine herhalde bir K70 veya K95 gelir :). Ne düşünüyorsun eğer değiştirirsen.

Evet, kullanıyorum ve memnunum. Herhangi bir sorunu yok, tank gibi. Neredeyse 4.5 sene oldu, bir kere memnuniyetsizlik yaşamadım.

Yine olsa yine alır, kullanırım. Hem kalite, hem tasarım hem de sağlamlık olarak güncel birçok klavyeden kat kat iyi.
2021 de ikinci el g710+ alır mıydınız peki ? 220 TL ye.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı