Ooo hayırlı olsun hocam tahminen 3 bilgisayar var galiba orada
Doğru 3 sistem + dokunmatik monitörler var , iş amaçlı topladığımız sistemlerden, lisanslı işletim sistemli falan hepsi. Yani hiçbiri bana ait değil, 25 milyara yakın mal vardı zaten bagajda
Yakın zamanda belki toplarım kendime de güzel bir sistem, işlemci - anakart - bellek - kasa ve soğutucuya aşırı derecede yüklenirim, ekran kartına pek ihtiyacım yok yalan olmasın O ekran kartı olursa işimi yaptırmaz bana

Kasalar
Hocam bence i5 ve 1070'li 3 bilgisayara 25000 verilmez.
Sistem yalnızca I5 ve 1070 ile bitse sorun yok Dokunmatik monitörler bile yalnızca 5000'e yakın tuttu.
İşletim sistemleri tek başına bir 1070 fiyatı. Ufak tefek çevre elemanları da olayın içerisine dahil olunca çok rahat 25.000'i buluyor fiyat. Ticari amaçlı olunca kısamıyorsun bellekten, SSD kapasitesinden.

Kendime de böyle bir sistem toplayasım geliyor ancak ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum, oyunlarla da aram yok açıkçası.

Hayırlı olsun güzel sistem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteme bayıldım. Açıkçası bende yakın bi zaman içinde sistem topladım ve incelemesini yapmayı düşünüyorum. Ama bir işlemci soğutucu almayı istiyoru. Aklımda akasa a10 va. A20 den memnun musunuz? 120 mm ile 240mm olması dışında aralarında fark yok gibi. Detaylı bir geri dönüş yaparsanız çok sevinirim.

Merhaba Akasa Venom A20 çok iyi bir soğutucu. Ben radyatörü kasanın önüne alarak çift taraflı olmak üzere 2 öne 2 arkasına fan taktım.Özellikle oyunlarda radyatörün biraz daha fazla ısınması işlemcide ki ısıyı radyatöre aktarak ciddi derece sıcaklığı düşürdüğünü gösteriyor.Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.Zaten yakında test videoları atarım oradan sıcaklık değerlerini görürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…