[Alındı] MSI GTX1080 ve I7 6700K Sistem

Baktim simdi. Evet adamlar FPS'si sabitlemisler orda ama G-Sync den kaynakli olan bir sey degil bu. Büyük ihtimal ile oyunun icinden FPS'yi sabitle diye bir ayar vardir diye tahmin ediyorum veya V-Sync'i de G-Sync ile ayni anda acmislardir.

O değilde, bu monitörü görünce geldi aklıma. Yeni modeli çıkmış.
ASUS Global

Evet IPS panelli modelin 1MS'lik versiyonunu cikartmislar. Önceki 5MS idi yanlis hatirlamiyorsam. Ama acik konusmak gerekirse ASUS'un ürünleri cok pahali.

Fakat linkteki model TN panel sanırsam.
Dediğin gibi pahalı fakat alıcıda çok, adamlara pahalı sattıklarını hissettiremiyoruz

Fakat linkteki model TN panel sanırsam.
Dediğin gibi pahalı fakat alıcıda çok, adamlara pahalı sattıklarını hissettiremiyoruz

Kavisli bir 2K 144hz veya üstü monitör var hayalimde. Bak buna para verirlir.

Sen parayı hazırda tut, dediğinin daha iyileri çıkar belkide

Hahahaha... 2-3 sene idare etsin benim monitör, ondan sonra güncel ne varsa iyisinden bir seyler ayarlicam. DELL S2716DG'den cok memnunum simdilik.

Hahahaha... 2-3 sene idare etsin benim monitör, ondan sonra güncel ne varsa iyisinden bir seyler ayarlicam. DELL S2716DG'den cok memnunum simdilik.
Bende idarelik bir şey alıcam şimdilik, 240 Hz'lik olanı bekliyorum. Her ne kadar 1080p önermesenizde

Bende idarelik bir şey alıcam şimdilik, 240 Hz'lik olanı bekliyorum. Her ne kadar 1080p önermesenizde

Kardes hos ve güzel de, su an ki grafikkartlarin hic biri 240 FPS veremiyor. Yeni nesil 1000 serileri bile tüm gücünü kullanmiyor ve o nedenle basit oyunlarda bile 240'lara cikmiyor. Sadece CS:GO oynicaksan eyvallah derim, ama baska hangi oyun var o kadar FPS'yi izin veren?

Ya dediklerinde haklısında işte hem görüntüsü hem Hz değeri fena kurcalıyor aklımı.Bakalım o linkini attığım 2k 165 Hz olanda bir çıksında fiyatları belli olsun.Ona göre alırım birisini.
Sleeve kablo alacağımda. Bildiğin bir site varsa linkini atabilir misin? Full takım olacak.

Aynen bak bu gayet manzikli. Hic bilmiyorum be kardes. Hic o tarz kablolarlan alis verisim veya arastirmam olmadi. Yinede internetten bir bakim belki iyi bir site bulurum. Hangi güc kaynagi icin olacak? Bildigim kadariyla her kablo bütün güc kaynaklariyla uyumlu degil.

Bende hiç yapmadımda ondan işte. Seasonic X-850 güç kaynağı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…