[Alındı] MSI GTX1080 ve I7 6700K Sistem

Yaklasik 2,5-3 haftadir sistemi kullaniyorum ve canavar gibi masallah :p :D

Sistem Bilesenleri ve Toplam Parcalar:

• MSI Z170A GAMING M7 Anakart
  • INTEL I7 6700K Islemci
  • MSI GTX1080 GAMING X 8G Ekrankarti
  • GSKILL TRIDENT Z 16GB(2X8) 3000MHZ GDDR4 RAM
  • SILVERSTONE TUNDRA TD02-LITE Sivi Sogutma
  • NZXT H440 Kasa
  • HIGH POWER ASTRO 850W 80+ GOLD FULL MODÜLER Güc Kaynagi
  • DELL S2716DG 27 INC 2K 144HZ G-SYNC Monitör
  • SAMSUNG 850 EVO 250GB SSD
  • SEAGATE BARRACUDA 2TB 7200RPM HDD
  • CORSAIR K95 RGB CHERRY MX BROWN Mekanik Klavye
  • CORSAIR MM300 EXTENDED 93CM Mousepad
  • NOCTUA NT-H1 Termal Macun
  • STEELSERIES 9H 7.1 Oyuncu Kulakligi(Elimde hazir kullandigim kulaklik)
  • LOGITECH G400S Oyuncu Mouse(Elimde hazir kullandigim mouse)
  • DEEP COOL RGB 350 UZAKTAN KUMANDALI LED
  • XBOX 1 CONTROLLER(Elimde hazir kullandigim kol)
  • WINDOWS 10 PRO
  • BITDEFENDER TOTAL SECURITY 2016
  • LOGITECH 2.1 SPEAKER(Elimde hali hazir da vardi. Model adini hatirlamiyorum fakat fazlasiyla is görüyor)
  • 200TL'ye de 135x90x75 lik bie de MDF masa yaptirdim. Ileride bir de Oyuncu Racing Sandalyesi almayi düsünüyorum.
  • Faydasi olurmu bilmiyorum ama bir de akim korumali tek'li piriz aldim, bütün sistem ona bagli.
Yanilmiyorsam bu kadar. :)

DSC_0005.jpg
DSC_0017.jpg
DSC_0009.jpg
DSC_0019.jpg
DSC_0018.jpg
DSC_0020.jpg
DSC_0015.jpg

Yüklenen Oyun Listesi:

• ANNO 2070
  • ASSASSINS CREED BLACK FLAG
  • BASTION
  • BATMAN SERISI
  • COMMAND & CONQUER GENERALS ZERO HOUR
  • CS: GO
  • DARKSIDERS II
  • DIABLO 3 REAPER OF SOULS
  • FAR CRY 3
  • FAR CRY 4
  • HEROES OF THE STORM
  • HITMAN ABSOLUTION
  • MIDDLE EARTH SHADOW OF MORDOR
  • OVERWATCH
  • RAYMAN LEGENDS
  • RISE OF THE TOMB RAIDER
  • STARCRAFT 2
  • THE WITCHER 3

Dosya Ekleri

• DSC_0005.jpg
    DSC_0005.jpg
    346,2 KB · Görüntüleme: 825
  • DSC_0009.jpg
    DSC_0009.jpg
    249,6 KB · Görüntüleme: 727
  • DSC_0015.jpg
    DSC_0015.jpg
    232,4 KB · Görüntüleme: 816
  • DSC_0017.jpg
    DSC_0017.jpg
    209,9 KB · Görüntüleme: 792
  • DSC_0018.jpg
    DSC_0018.jpg
    250 KB · Görüntüleme: 801
  • DSC_0019.jpg
    DSC_0019.jpg
    302,9 KB · Görüntüleme: 813
  • DSC_0020.jpg
    DSC_0020.jpg
    318,4 KB · Görüntüleme: 817
Son düzenleyen: Moderatör:
@p01nt Söylediğim fiyata toplamak için parçaları güvenilir ve o an ki en uygun fiyatı veren sitelerden alman gerekiyor. Şöyle bir durumda var fiyatı biraz daha düşürebilirsin örnek olarak 500 TL yerine 250 TL 'lik kasa alırsın fiyat düşer ama böyle güzel bir sistem toplarken bunu yaptığında kaliteden ödün vermiş oluyorsun.

Peki çok teşekkür ederim ilginize @wellnortkan

Peki hangi siteden toplamıştınız acaba?

Ben Türkiye'den aldigim parcalari karisik aldim. Cebitech, n11, coraxalpha, sahibinden, technobijotik,... gibi gibi sitelerden aldim. Yani taninmis büyük internet sitelerinden. Nasil bir sistem istedigini söylersen bütcen ile birlikte, sana bir seyler bakariz linkleri ile birlikte ;) :)

@p01nt Söylediğim fiyata toplamak için parçaları güvenilir ve o an ki en uygun fiyatı veren sitelerden alman gerekiyor. Şöyle bir durumda var fiyatı biraz daha düşürebilirsin örnek olarak 500 TL yerine 250 TL 'lik kasa alırsın fiyat düşer ama böyle güzel bir sistem toplarken bunu yaptığında kaliteden ödün vermiş oluyorsun.

Cok ucuz bir kasa alirsan eger, statik elektrik ile de basin belaya girme riskin artar. Yani en az bi 300-350TL bir kasaya verilmeli diye düsünüyorum.

Türkiye'den aldığın parçalara arıza çıkarsa ne yapacaksın? Biraz zor oluyor onların garantisi benim bildiğim. Biraz aydınlatırsan sevinirim. Ailem paramızı riske atmayalım diyip illa Vatan'dan elden al diyor da.
Ayrıca bütçem 10000 TL. Ancak bu bütçenin içinde mouse pad ve klavye yok.

Benim belli bir bütcem vardi ve diger sistem parcalarimdan feragat etmek istemiyordum. Ilk basta AOC'nin G2460PG (1080P monitör) modelini alacaktim. Sonra Technopattaki arkadaslar sagolsun bir yaklasik 5-6 günlük beyin ölümü yasadim hahahaha xD Onlar beni tekrardan 2K monitör arastirmama sebep oldu. @wellnortkan iyi bilir ;) Dell monitörü ben yurtdisinda satirldigini buldum ve Asus ile Dell'in bir sürü karsilastirmalarini okudum, ve izledim. Ikisi arasinda 4 tane fark var:

1. Dell'in dis tasarimi daha sade ki bu benim daha cok hosuma gitti.
2. Güc tüketimi Asus'dan cok daha iyi, A sifi. Asus C sinifi.
3. Dell'de DisplayPort'un yaninda bir de HDMI girisi var. Extra'dan bir PS4, XBOX 1, Nintendo Wii takabilirsin ve hatta TV yerine kullanabilirsin. :)
4. Fiyat olarak cok ama cok daha iyi. Asus'u ben en ucuz 2650-2700TL civarinda bulmustum. Dell'i ben 2200TL'ye aldim.

Sonuc olarak, Asus ile kiyaslarsan gözle görülür hic bir fark yok, sadece artisi var. ;)

Eger almayi düsünürsen ben aldigim yerdeki arkadaslan irtibata gecirim seni?! Fiyatta da az cok kolaylik sagliyorlar :) Aramisken Asus icin de bir fiyat sorarsin.

Olur tabi telefon numarası vs. verebilirsen çok iyi olur. Bir de herhangi bir güvenlik sorunu yaşamam değil mi?

Aynı şekilde ben de o monitörü daha önce görmüştüm. Ben baktığımda Hepsiburada'da stok vardı ama şimdi bitmiş. Ben de numarayı öğrenebilirsem çok güzel olur. Teşekkürler şimdiden.

Türkiye'den aldığın parçalara arıza çıkarsa ne yapacaksın? Biraz zor oluyor onların garantisi benim bildiğim. Biraz aydınlatırsan sevinirim. Ailem paramızı riske atmayalım diyip illa Vatan'dan elden al diyor da.
Ayrıca bütçem 10000 TL. Ancak bu bütçenin içinde mouse pad ve klavye yok.

Ariza cikarsa her yerde yapildigi gibi aldigin yerin tepesine bineceksin kardes xD Yani söle sölim, eger ki riskli oldugunu düsünüyorsan ve icin rahat etmicekse hic bulasma. Ama ben simdiye kadar internetten arastirip ta alisveris yaptigim ürünlerde hic bir sorun cikmadi. :) Garantisi oldugu sürece de garantiyi kullandigim da oldu, sonucta ürün ayni ürün ve ayni tedarikciden geliyor.

Söle bir örnek verim sana. Bi arkadasima full Vatan'dan bir sistem topladik ve onun anakarti kullanilmis cikti. Paketin disina bakiyorsun sifir gibi, icini actik bütün kablolar ve ek aparatlar acilmis bir vaziyette kutunun icinde öyle ucusuyordu. Anakartin belli basli bazi yerlerinde jelatin olmasi gerekir, onlar yoktu. Adamlar arizali diye geri almis olduklari bir anakarti, disindaki yapistirmalari yapistirip tekrar sattilar. Yani kisacasi nerden alirsan al, risk faktörü her zaman var. ;) :) Dedigim gibi icin nasil rahat ederse öyle yap. :) Ben internetten arastirip bakarim, herkez nerden alisveris yapiyor ona bakarim, yorumlar varsa onlari okurum, fiyat karsilastirmasi yaparim, biraz da sitenin kendi yapisina ve görünümüne bakarim (hani bakarsin direk görüntüsünde hayir yok bunun dersin), alisverisimi yaparken kesinlikle 3D güvenlik kullanirim,... gibi gibi.

10.000TL'ye eger ki cesitli sitelerden alirsan, asagi yukari benim sistemden toplayabilirsin. Performans konusunda pek bir farki olmayacaktir. Hepsini Vatan'dan alirsan bütcen yetmeyebilir, bu biraz da aldigin zaman ki dolar kuruna ve indirimlere bagli.

Roman yazmisim ben gene xD

Kurulumunuz hayirli olsun. Ram'leri nereden aldiniz?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ben yurtdisindan Avusturya'dan aldim, ama Türkiye'de de bulunuyor, biraz arastirman lazim sadece. ;)

Olur tabi telefon numarası vs. verebilirsen çok iyi olur. Bir de herhangi bir güvenlik sorunu yaşamam değil mi?

Alper ÇEBİ
GSM: 0 544 222 61 07
Tel: 0850 840 0759 - 201 Dahili
Sitenin adi www.cebitech.com

Arayin arkadaslar ve almak istediginiz ürünlerin stoklarini/fiyatlarini sorun yani sadece monitör degil. Arkadas sagolsun bana cok yardimci oldu ve alisverisimden cok memnunum. :) Ben kredi karti ile alisveris yaptim ve yaparken 3D güvenlik ile alisveris yaptim. Ayni zamanda saticinin bütün bilgilerini de aliyorsun zaten fis ve mail ile birlikte.

Rica ederim arkadaslar :)

Kurulumunuz hayirli olsun. Ram'leri nereden aldiniz?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sanalmarketim'de varmis mesela :) G.SKILL F4-3000C14D-16GTZ TRIDENT Z DDR4 3000Mhz CL14 16GB (2X8GB) DUAL | sanalmarketim

Vatan'da da varmis GSKILL 16GB (2x8GB) TRIDENT Z DDR4 3000MHz CL14 1.35V Dual kit Ram

Ariza cikarsa her yerde yapildigi gibi aldigin yerin tepesine bineceksin kardes xD Yani söle sölim, eger ki riskli oldugunu düsünüyorsan ve icin rahat etmicekse hic bulasma. Ama ben simdiye kadar internetten arastirip ta alisveris yaptigim ürünlerde hic bir sorun cikmadi. :) Garantisi oldugu sürece de garantiyi kullandigim da oldu, sonucta ürün ayni ürün ve ayni tedarikciden geliyor.

Söle bir örnek verim sana. Bi arkadasima full Vatan'dan bir sistem topladik ve onun anakarti kullanilmis cikti. Paketin disina bakiyorsun sifir gibi, icini actik bütün kablolar ve ek aparatlar acilmis bir vaziyette kutunun icinde öyle ucusuyordu. Anakartin belli basli bazi yerlerinde jelatin olmasi gerekir, onlar yoktu. Adamlar arizali diye geri almis olduklari bir anakarti, disindaki yapistirmalari yapistirip tekrar sattilar. Yani kisacasi nerden alirsan al, risk faktörü her zaman var. ;) :) Dedigim gibi icin nasil rahat ederse öyle yap. :) Ben internetten arastirip bakarim, herkez nerden alisveris yapiyor ona bakarim, yorumlar varsa onlari okurum, fiyat karsilastirmasi yaparim, biraz da sitenin kendi yapisina ve görünümüne bakarim (hani bakarsin direk görüntüsünde hayir yok bunun dersin), alisverisimi yaparken kesinlikle 3D güvenlik kullanirim,... gibi gibi.

10.000TL'ye eger ki cesitli sitelerden alirsan, asagi yukari benim sistemden toplayabilirsin. Performans konusunda pek bir farki olmayacaktir. Hepsini Vatan'dan alirsan bütcen yetmeyebilir, bu biraz da aldigin zaman ki dolar kuruna ve indirimlere bagli.

Roman yazmisim ben gene xD

Ben yurtdisindan Avusturya'dan aldim, ama Türkiye'de de bulunuyor, biraz arastirman lazim sadece. ;)

Alper ÇEBİ
GSM: 0 544 222 61 07
Tel: 0850 840 0759 - 201 Dahili
Sitenin adi www.cebitech.com

Arayin arkadaslar ve almak istediginiz ürünlerin stoklarini/fiyatlarini sorun yani sadece monitör degil. Arkadas sagolsun bana cok yardimci oldu ve alisverisimden cok memnunum. :) Ben kredi karti ile alisveris yaptim ve yaparken 3D güvenlik ile alisveris yaptim. Ayni zamanda saticinin bütün bilgilerini de aliyorsun zaten fis ve mail ile birlikte.

Rica ederim arkadaslar :)

Sanalmarketim'de varmis mesela :) G.SKILL F4-3000C14D-16GTZ TRIDENT Z DDR4 3000Mhz CL14 16GB (2X8GB) DUAL | sanalmarketim

Vatan'da da varmis GSKILL 16GB (2x8GB) TRIDENT Z DDR4 3000MHz CL14 1.35V Dual kit Ram
www.cebitech.com.tr olacak bu arada :) .tr yazmayınca Alman sitesine yönlendiriyor.

Pardon benim hatam ;)
@Shamo Ağabey bana da 10k'ya bir sistem toplar mısın monitör hariç hepsi tek siteden olursa çok sevinirim. Bi de kasayı CoraxAlpha'dan olabilir onun dışında aynı siteden olursa sevinirim. Ve içinde çevre bileşenleri de olsun mümkünse mouse var, kulaklık G230 yenisini alsam mı bilmiyorum ama klavye ve mousepad şart.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı