- Makaleler
- 7
Sistem cok iyi, dengeli ve şik olmus. Hayirli olsun
...
Oyun ici sicaklik degerleri nasil?
Teşekkürler, oyun içine bakamadım ama boşta 50 derece civarı. Sorunun BIOS' tan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. RAM' leri 3000 Mhz aldım fakat ne kadar 3000 Mhz ayarlasam hep 2133 Mhz kalıyor. Galiba BIOS güncel değil. Bi ara 20 derece fazla gözüküyormuş Ryzen işlemciler ama BIOS guncellemesi ile düzeltmişlerdi.Sistem cok iyi, dengeli ve şik olmus. Hayirli olsun...
Onu denedim fakat açılırken VGA ışığı yanıyor anakartta sonra sönüyor hiç görüntü gelmiyor bu RAM ayarlarını yaptıktan sonra oldu.Reset atma komple kapat biraz sonra tekrar aç. Eğer bir uyarı penceresi açılıp ingilizce son çalışan ayarları yüklemek istiyorsan şu tuşa tıkla derse aynen yap.
Hocam bu işlem sonunda bilgisayara zarar verir mi ?BİOS pilini çıkar tak yaparsan BİOS ayarları sıfırlanır ama neden öyle bir şey oldu anlamadım.
Galax markası güzel şık bir tasarımı var.B350 model Anakartlar da BIOS' lar buglı. BIOS' u güncelleyip o zaman 3000 Mhz çekin iyi forumlar. [emoji4]
Hiçbir şey olmaz, bunu kesinlikle denemelisin ama BIOS pilini çıkartırken biraz nazik ve sabırlı ol. Bilgisayarının güç kablosunu sök sonra pili çıkar ve bir kaç dakika sonra tekrar tak.Hocam bu işlem sonunda bilgisayara zarar verir mi ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.