[Alındı] Razer Deathadder Chroma

Merhabalar. 1 aylık yetkili servis uğraşı sonucunda Deathadder 2013'ü iade ettim ve bunu aldım. Deathadder 2013'ün bozulması ise Scroll tuşunun çalışmamasıydı.

Ürünün kutusu :
IMG_0646 (1512 x 2016).jpg

IMG_0647 (1512 x 2016).jpg

Kutusunu açtığımzda bizi Mouse karşılıyor :
IMG_0648 (1512 x 2016).jpg

Ürünün kutu içeriği :
IMG_0650 (1512 x 2016).jpg

- 2 adet Razer sticker'ı, garanti belgesi, kullanıcı kılavuzu, ürünün kullanım kılavuzu ve ''Razer'ı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz'' adlı kartlar. :D

Mouse'un yakından çeşitli açılardan görüntüsü :
IMG_0651 (1512 x 2016).jpg

IMG_0652 (1512 x 2016).jpg

IMG_0653 (1512 x 2016).jpg

Evet her zamanki gibi Razer'ın USB ucu yine altın. Alıştığımız bir görüntü.

Sonuç :
+'ları :
- Deathadder 2013'e göre daha keyifli, renklendirme açısından.
- Ergonomik, ele oturan yapısı.
- 10.000 DPI olması. (Deathadder 2013'te bu 6400'dü.)

-'leri :
- Sadece 2 adet makro tuşunun bulunması.
-Yandaki kauçukların birazcık rahat bir şekilde eli terletiyor olması.

Ben bu fareleri çözemedim. Bu kadar para verilip, işe yarıyor mu ? daha doğrusu ne gibi işlevi var. Mesela pahalı bir ses sistemi alırsın, neden ? daha yüksek seste ve bass düzeyinde dinlemek için. Mantık bu.

Ben bu fareleri çözemedim. Bu kadar para verilip, işe yarıyor mu ? daha doğrusu ne gibi işlevi var. Mesela pahalı bir ses sistemi alırsın, neden ? daha yüksek seste ve bass düzeyinde dinlemek için. Mantık bu.
Ben konfor ve ergonomik yapısı ve yüksek DPI ile çalıştığı için alıyorum. Bu mouse elime tam oturuyor. 10.000 DPI gib bir seviye sağolsun. 3200 DPI'da bile bileğimi kıpırdatmadan bütün masaüstünü gezebiliyorum. Yani düşünün ki 20-30 liraya bir mouse aldınız. Ne ergonomisi var ne de DPI.

CS:GO için G502 mi yoksa bu mousemi , neden ?

Hafif mouse kullanıyorsan G502 kullanıcısı olarak CSGO için ben bu mouse'u şahsen önermem. Elimdekini daha hafif mouse ile değiştirmeyi düşünüyorum.

Konu sahibine hayırlı olsun.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı