[Alındı] Ryzen 2700X Sistem

7000 TL bütçeli bilgisayar.Eki Görüntüle 390522
Tam sistemim:
AMD Ryzen 2700X
* Asus TUF X470 Gaming Plus
* Corsair 3000MHz 1x16 GB RAM
* Samsung Evo Plus 250GB
* Xigmatek 750W 80+ Silver PSU
* Sapphire RX 590 Nitro+
* Cooler Master Masterbox MB520
Hayirli olsun gule gule kullan. Ekran kartini ilerde degistirirsin.

2000 serisine gecmeden once monitorun 2K yada 4K olmasina oncelik ver. Ben 1080P ile RTX 2080 kullandim. DRX ozelligi hic bir ise yaramiyor. Oyun icinde GPU kullanimi cok sikinti cikariyor.
Önerini dikkate alacağım. Ekran konuaunda hiçbir bilgim yok bununla alakalı açılmış konulara göz atmam gerekiyor. Ufak tefek öğrendiğim bilgilere göre 1ms 144hz fresynce bir ekran lazım bana.

Önerini dikkate alacağım. Ekran konuaunda hiçbir bilgim yok bununla alakalı açılmış konulara göz atmam gerekiyor. Ufak tefek öğrendiğim bilgilere göre 1ms 144hz fresynce bir ekran lazım bana.
2560X1440 144Hz 1ms monitör lazım. İllaki FreeSync olması gerekmiyor bütcene göre. Almışken tabiki iyisi olsun diyorsan FreeSync destekli alabilirsin. Ben şuan 2K, FreeSync, destekli bir monitör aldım. Oyun içinde G-Sync destegini açarak sorunsuz kullanabiliyorum. Şansıma iyi tuttu çoğu bazı monitörlerde bu özelliği kullanamıyorlar. Monitör Acer marka.

2560X1440 144Hz 1ms monitör lazım. İllaki FreeSync olması gerekmiyor bütcene göre. Almışken tabiki iyisi olsun diyorsan FreeSync destekli alabilirsin. Ben şuan 2K, FreeSync, destekli bir monitör aldım. Oyun içinde G-Sync destegini açarak sorunsuz kullanabiliyorum. Şansıma iyi tuttu çoğu bazı monitörlerde bu özelliği kullanamıyorlar. Monitör Acer marka.
Tam modelini yazar mısın? İncelemek istiyorum.

Acer 27" LED - Nitro XF272UP Turkiyede varmi bilmiyorum ben yurt disindayim. Amazon dan arastir istersen.
Ekran Alıntısı.PNG

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı