[Alındı] X99 Tabanlı Sistem

@Mehmet Emre BOŞÇA Şimdi gördüm, önde Lamptron da hoş durmuş :) Led şeriti altındaki yapışkandan, kapak boşluğunun iç kenarına döşersen, hem görünmez, hem de ışık bakanın gözüne vurmaz :D Kurcalama konusunda aynı durumdayız, benim sistem de 3 aylık falan, x79(i7 3930k) ve geçici ekran kartı, bir de BİM' den 150TL' ye Logitech Z-506 buldum :D
@Sasha UKR Size de kolay gelsin, ne çektiysek şu sınavlardan çektik zaten :)

Dedim ki tam hayalimdeki sistem, elimde çikolata vardı tam ağzıma götürken gtx750 ti görünce ağzım açık kaldı bir müddet. :LOL: Sonra açıklamayı görünce bir ısırık alabildim.

Merhaba hocam sisteminizi dizeli 6 ay falan olmuş ama hayırlı olsun. :) Harukulade duruyor. Ben de ekran kartı hariç bu tarz bi sistem dizmek istiyorum,hatta çoğu şeyi kafamdaki ile aynı dizmişiniz.
i7 5820k-Asus Rampage veya i7 6700k-asus VIII hero tabanlı sistem dizeceğim.
Açıkcası f/p açısından bakarsak 6700k'ya ikna oldum gibi. Ekran kartını 970 koyup sonradan yükseltirim mantığındayım bende, temel sağlam olsun yeter ki... Sorum şu ;

Sistemden memnun kaldınız mı ? İlla ki kalmışınızdır da, ben karar veremiyorum sizin düşünceleriniz nedir ? Siz sistemi dizerken 6700k olsaydı(veya var mıydı o dönem bilmiyorum) yine 5820k seçer miydiniz,, Anakart konusunda ne düşünüyorsunuz.

Tekrar iyi günlerde kullanmanız dileğiyle sağolun =)

Merhaba hocam sisteminizi dizeli 6 ay falan olmuş ama hayırlı olsun. :) Harukulade duruyor. Ben de ekran kartı hariç bu tarz bi sistem dizmek istiyorum,hatta çoğu şeyi kafamdaki ile aynı dizmişiniz.
i7 5820k-Asus Rampage veya i7 6700k-asus VIII hero tabanlı sistem dizeceğim.
Açıkcası f/p açısından bakarsak 6700k'ya ikna oldum gibi. Ekran kartını 970 koyup sonradan yükseltirim mantığındayım bende, temel sağlam olsun yeter ki... Sorum şu ;

Sistemden memnun kaldınız mı ? İlla ki kalmışınızdır da, ben karar veremiyorum sizin düşünceleriniz nedir ? Siz sistemi dizerken 6700k olsaydı(veya var mıydı o dönem bilmiyorum) yine 5820k seçer miydiniz,, Anakart konusunda ne düşünüyorsunuz.

Tekrar iyi günlerde kullanmanız dileğiyle sağolun =)
5820K ve X99 Deluxe :p.

Şu anda beynim dar boğaz yapıyor yemin ederim :technopat:2 saat önce 6700k,viii'e ikna olmuştum şimdi 5820k x99deluxe sistem dizerken buldum kendi mi :) Ne de olsa monitor alamıyorum sistem temelini sağlam tutuyum ki bu arkadaş gibi git gide yükseltirim ekran kartını vs. 970 iyidir modundayım. Ya da 6700k- 980ti alacağım...
Ben mavi ekran.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı