[Alındı] Xiaomi Redmi Note 6 Pro

@BERWAR Hocam onda da öyle ahım şahım fazla reklam göremedim. 2 saatlik videoda 3-5 tane reklam çıktı sanırım. TikTok reklamları...

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonunuz hayırlı olsun. Memnun kalacağınızı tahmin ediyorum. Xiaomi telefonnlardan başta hiç şikayetçi değildim ancak AOSP ROM'ları gördükçe MIUI tabanlı ROM'lardan şikayetçi olduğumu söylemek isterim. Arka plan yönetimi çok başarısız geliyor bana MIUI altyapısında. Yine de bir OnePlus veya Nokia kadar kötü değil. ROM değiştirmezseniz sorunu da fark etmiyorsunuz zaten diğer telefonlarla aynı, sadece daha iyisini görünce ona kötü dersiniz.

Kamera ile çektiğiniz fotoğraflar pek hoşuma gitmedi. Redmi 5 Plus ile bundan daha iyi fotoğraflar çektiğimi söylemek isterim. Ya siz çekemiyorsunuz ya da ortam aydınlatması çok berbat. Kamerayı iyileştirmek için de Google Camera öneriyorum.

Karanlıkta yüz tanımayı çalıştırmak için yöntem: Rehber - Zifiri Karanlıkta Otomatik Şekilde Yüz Tanıma Çalıştırma [ROOT'suz] (Reklam amaçlı değildir.)

@Wheeler Man Hocam hemen hıp hızlı çekmiştim resimleri bir de ortam aydınlatması pek iyi değildi. Ayrıca boyutunu küçülttüm 8 MB'di fotoğraf. Google Camera'yı denedim hiçbir değişiklik göremedim. O yüz tanımaya bakacağım.

ROM meselesine gelince garanti bitince belki girişirim o işe ama pek sanmıyorum.

Hayırlı olsun. Güzel bir seçim yapmışsınız. Paranıza değeceğini düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…