[Alındı] Xiaomi Redmi Note 6 Pro

Hortlatmak gibi olmasın,Bende geçen aylarda aldım bu modeli benim işim sosyal medya ve kamera ile olduğu için Samsung Galaxy J2'Den sonra resmen bir nimet oldu . Google Camera'yı nerden indirdiniz ve çok bir fark vamı ?
Gündüz çok fark olmasa da, geceleyin night mode açtığınızda çok fark ediyor. Şöyle söyleyeyim, normal kamera ile karanlıkta bir cacık gözükmez iken, Google Camera Night Modu ile oda oldukça net bir şekilde görülebiliyordu. Biraz karıncalanma vardı ama en azından eskisinden kat kat daha iyiydi.

Google Camerayı açacaksanız, maalesef garantiyi unutmanız gerek, Bootloader kilidi açılması gerek. Garantiniz izin veriyorsa (Delta Garantili misal benimki de öyle) o zaman yırtarsınız. Eğer telefonunuz Delta Garantili ise veya garanti çok önemli değil diyorsanız:

Bu da videosu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İlki stok diğeri Google Camera.

Garanti dışına çıkarmadan yapabileceğim bir şeyler varmı peki ?

Garanti dışına çıkarmadan yapabileceğim bir şeyler var mıdır peki?
HDR modu belki işinizi görebilir. Ben kullandığım zaman aşırı fark olmasa da birazcık fark ediyordu. Onun dışında yapılacak pek bir şey olduğunu sanmıyorum. Garantiniz biterse Google Camera işine girişin tavsiye ederim.

Bende de böyle hocam nasıl sizce ?

@Rezerve6 Sanmıyorum. Benimki Çin menşeili, sanırım sizinki Avrupa versiyonu değil, tema kısmı çince, yanlış mıyım?
Yok hocam İngilizce.Farkları şu;Bildiğim kadarıyla Avrupa versiyonunda cihaz hangi renk olursa olsun aynı renk şarj adaptörü ve kablosu çıkmıyordu.Benimkinde ise cihaz siyah olduğu için siyah adaptör ve kablo çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…