[Alındı] Z170 Gaming Pro, i5 6600K ve GTX 960 Sistem

GTX 960 alınmasında bir sakınca yok fakat GTX 970 almak varken neden 960 alasın? İşlemciyi İ5 4460 yapıp GTX 970 alınabilirdi.
Sistemi alan arkadaşa hayırlı olsun.
Daha önü açık bir sistem olmuş, ileride Pascal veya başka bir mimari ekran kartı kullanılabilir.
 
Selam arkadaşlar geç cevap yazdığım için üzgünüm. Sistemi 17 Aralık 2015'den beri kullanıyorum. GTX 960 seçimi bana aitti anakartı işlemciyi yükseltip ekran kartından kısıtlama yaptım. İleride ekran kartını güncellemeyi düşünüyorum. Şimdilik bana yetiyor oyun odaklı kullanıyorum. İsteyene ekran paylaşımı açabilirim sizlerden gelen tavsiyelere açığım sistemin eksikleri varmı? diye bakarsınız :)

Kurulumdan sonra çektiğim resimler


 
Hayırlı olsun gayet güzel sistem olmuş. Ekran kartının 4GB'lık modelini alsaydınız çok daha güzel olacaktı :9
Gönül isterdi gtx 970 almak. Bütçem o kadardı fazlada aşmak istemedim. İleriye dönük topladım pascal ekran kartları çıkınca onlardan alabilirim Cs:go , Arma 3 , H1Z1 vb fazla sistem gereksinimi istemeyen oyunlar oynuyorum bana yetiyor. :)
 
Gönül isterdi gtx 970 almak. Bütçem o kadardı fazlada aşmak istemedim. İleriye dönük topladım pascal ekran kartları çıkınca onlardan alabilirim Cs:go , Arma 3 , H1Z1 vb fazla sistem gereksinimi istemeyen oyunlar oynuyorum bana yetiyor. :)
GTX 960'ın 4 GB'lık modelini al demiştim :) Sana yetiyorsa sorun yok zaten :)
 
Merhaba bende buna çok benziyen sadece kasası değişik bir bilgisayar topluyorum.Benim topladığım bilgisayar 3300 tl çıkıyor sen bu parçaları hangi siteden topladığını ve kargo dahil toplam kaç tl tuttuğunu yazabilirmisin.
 
3400 ₺ ye topladım sisteme harddisk koymadım, hepsiburada.com'dan topladım 9 taksit seçeneği ile, kargoda 30-35 ₺ arası tutmuştur.
 
Anakart ramlerini desteklemiyor. Bendede z170a pro gaming var. Kingston 2666mhz drr4 bellek aldım. Mavi ekran hatası veriyordu. Ramlerin corsair olanını aldım. Sorun düzeldi. Ama o anakart ramleri desteklemiyor. Kitapçığından bakabilirsin.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı