[Alındı] Z170 Gaming Pro, i5 6600K ve GTX 960 Sistem

Anakart ramlerini desteklemiyor. Bendede z170a pro gaming var. Kingston 2666mhz drr4 bellek aldım. Mavi ekran hatası veriyordu. Ramlerin corsair olanını aldım. Sorun düzeldi. Ama o anakart ramleri desteklemiyor. Kitapçığından bakabilirsin.
Şuana kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım sistem ramleri görüyor, oyunlarıda rahatlıkla oynuyorum.

Keşke güç kaynağını modüler alsaydınız hayırlı olsun güzel sistem.
50 100 lira bile belli noktadan sonra bütçeyi aşıyordu bende güçkaynağından kıstım işlemciyi besliyen pin kablosu kısa zaten arkadan dolandıramadım o fiyata bu kadar olur işte :D

En iyi sistem içine sinen sistemdir. Zaten öneri de almış ona göre karar vermişsin. Hayırlı olsun güle güle kullan.
aynen ekran kartı amd almamı önerdi herkez ama bende kendim istedim gtx960 enerji tasarrufundan serin çalışmasından dolayı dahalık yüksek seviye oyunlar oynamadım gta v gibi yetiyor bana.
 
Tabi haklısınız.Gtx960 ile Gtx970 arasında 700 TL kadar bi fiyat farkı mevcut.
2.bir 960 alsam sli yapsam 970 performansı verir mi acaba? Görsel olarak'da daha iyi durur :)
 
@Silinen üye Haklısın tabi bir de güç tüketimi var yabana atmamak gerek. Biz, 50-60 watt için niye alayım deriz genelde ama durum gerçekten farklı. Daha somut olması için şunu söyleyeyim. Bizim evde bir elektrikli çaydanlık var, iki kademesi var ilk kademe 1500 watt, ikinci kademe yani suyu sabit sıcaklıkta tutmak için 150 watt güç harcıyor.
Şöyle düşünelim 200 watt güç tüketen bir ekran kartı olan ve günde 8-10 saat bilgisayarda olan biri var.
bir de 130 watt güç tüketen bir kartı olan ve günde 8-10 saat bilgisayarda olan biri var.
İlk kişinin ikinciden farkı şu: İlk kişi 4-5 saat boyunca bizim çaydanlığın ikinci kademesini sürekli açık tutacak (Düşününce hiç kimse bunu istemez ama işte sonuçta bilgisayar nasıl olsa güç tüketiyor 50-60 wattın hesabını mı yapalım düşüncesi olur.)
Bunun parasal hesabını açıklamak daha uzun sürer ama tahminen 1-2 yılda yüksek güç tüketip diğerine nazaran düşük fiyatlı olan kart diğer kartın fiyatını gerçekten geçer.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı