Alıp Pişman Olduğunuz Cep Telefonları

"HTC Desire 820". O dönemde oyunda oynuyordum ancak 1 yılı aştığı gibi performansı inanılmaz düşmüştü. Ben de sonrasında daha standart bir kullanım tercih etmiştim ancak 2. yılını doldurduğu gibi bir gün ansızın kapandı. Anakartının zarar gördüğü iletildi ve saçma bir fiyat istendiği için kendisini evin ücra bir yerine bırakmıştım.
 
Huawei Mate 20 Pro. LG panel kullanan cihazlarda yeşil ekran sorunu yaşanıyordu. Bende de aynı sorun vardı. Garantiye gönderdim 3-4 gün içinde yeni telefon geldi ancak onda da paneli telefona yapıştırdıkları yapıştırıcı, düşük parlaklıkta ekranda belli oluyordu. Lanet olsun diyerek sattım ve Huawei maceram kısa sürede noktalandı.
 
S3 mini - ekonomik nedenlerden dolayı - almıştım ve deli gibi pişmandım hiçbir uygulamayı 10-15 saniye donmadan açmıyordu. ardından da Lenovo K6 note ucuz ve güzel diye düşünüp 1000 lira civarı bir fiyata almıştım. almaz olaydım :)
 
Sony Xperia Z3 Compact. İlk akıllı telefonum. Her hatırladığımda lanet ediyorum desem az olur. İlk çıktığında 23 megapiksel kamerası, su geçirmezliği, 'omnibalance' tasarımının güzelliği vs büyülemişti. Aldığım zaman da fiyatı uyguna bulduğum için düşünmeden almıştım.

Gel gör ki telefon garantide benim elimde durduğundan daha çok durmuştur. Nasıl bir mühendislikse ön camı kasadan ayrılıyordu. Su geçirmez olması için USB girişini kapatan kapak sürekli kopuyordu ve kenarındaki kauçuklar yerinden ayrılıyordu. Ama asıl bomba ön camın kasadan ayrılması. Bildiğin uhuyla yapıştırıyorlar herhalde. Yapıştırıcı eridiğinde kasadan ayrılıyordu 😂😂.

O telefon Sony sen telefon yapma, ha yaparsan da almayacağım dedirtti bana.
 
İkinci telefonum LG G4 Beat. Normalde Stylus versiyonunu alacaktım ki alacağım gün mağaza stoğunda yoktu, sabırsızlığıma yenik düştüm. Sağlam telefondu, yalan söylemeyeyim. Donanımsal hiçbir problemle karşılaşmadım. Sadece hafızası kötüydü ve demo bir telefon gibiydi. Çoğu özellik kullanılamıyordu :D
 
Alcatel İdol 5 ve Venüs 5530 almıştım. Tam bir fiyasko adamlar daha önce aynı sorunda ekranı değiştirdi şimdi ekranda oluşan çizgiler için garantili telefona kullanıcı hatası deyip cihazın yedek parçası yok üstüne 600₺ verin size bir üst modelini verelim demişlerdi. Vesteli tebrik ediyorum 😏 😡
 

Yeni konular

Geri
Yukarı