Alışveriş takıntısı için tavsiyeniz var mı?

batu4d5S

Centipat
Yer
Winterfell
Alışverişten kastedilen aşırı derecede boğazıma harcıyorum. Bakıyorum kendime, para gıdıklıyor galiba beni. Bilmiyorum berbat bir durum. Çok boş yere ciddi paralar harcadığım oluyor. Paranın değeri yok, ondan mı, bilmiyorum. Tavsiyeniz var mı?

Aldığınız şeylere gerçekten ihtiyacınız yoksa kendinizi zorlayın. O parayla da gerçekten ihtiyacınız olan şeyleri alın. Bana da oluyor bu. İhtiyacım olmadığı halde kalem almak istiyorum. Geçen farkına vardım artık almıyorum onun yerine cips alıyorum tavsiye ederim.

Alışverişten kastedilen aşırı derecede boğazıma harcıyorum. Bakıyorum kendime, para gıdıklıyor galiba beni. Bilmiyorum berbat bir durum. Çok boş yere ciddi paralar harcadığım oluyor. Paranın değeri yok, ondan mı, bilmiyorum. Tavsiyeniz var mı?
Benim tüm kartlarım online bankacılığa kapalı bu yüzden kartlar arası para transferi yapamıyorum ve online alışverişe sadece 1 kartım açık online alışveriş yapmak için illa atmye gidip karttan karta para aktarmam gerekiyo eskiden atm evimin altındaydı diye sürekli gidiyodum ama şimdi evi degiştirmek zorunda kaldım atm uzakta kaldı ben de atmye gitmeye üşenmeye başladım böylece online alışveriş çılgınlığım da bitmiş oldu siz de online alışverişe kaparsanız belki kendinizi durdurabilirsiniz

Son paranla bu kitabı al ve oku.

Dosya Ekleri

• 0001744868001-1.jpg
    0001744868001-1.jpg
    67,2 KB · Görüntüleme: 44
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı