Almanca Metin Çevirisi

• Konuyu başlatan Yunusemre3456
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 34
  • Görüntüleme 3.956
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen de saçma sapan yorumlar yazarak kendini haklı çıkarmaya çalışma o zaman. Ters tepersin falan tehdit ediyor bir de. Açılan konuya tepki gösterebilmek benim en doğal hakkım.
Kardeşim konuyu uzatma artık. Sus zaten bi' şey bilmiyorsun olan mesajların aynısını yazmak ne kadar mantıklı acaba?

Forum senin mekanın mı arkadaşım? Kimin ne yazacağına sen mi karar veeriyorsun? Ters tepersin falan tehdit ediyorsun bir de. Boş konuşmayı bırak artık.
Birader hala mevzuyu niye uzatıyorsun. Ben burada sıradan bir üyeyim, sizin gibi sığ yaklaşmak yerine yardım etmeye odaklı bir üyeyim. Ne tehdit edeceğim, ne elime geçecek :D Lliseli klavye erkeklerinden değilim ben, yanlış tanımışsın.

Birisi yardım istediğinde yardımın nasıl yapılacağı "bir" kişi tarafından belirtilir. Tüm ödevin yapılmayıp kendinin hazırladığı takıldığı yerlerde danışabileceği veya kontrol amaçlı gönderebileceği "bir" kez belirtilir. Bunu anlamayacak olduğunu sanmıyorum.

Ayrıca yardım etmek yerine, yüklenmenin de manası yok. Sosyal'de boş boş konular açıp hiçbir teknik bilgisi olmayan insanların bir konuda belki biraz bilgisi olmasına rağmen onu da göstermemesi o kişilerin iyi niyetli davranmadığını da bana düşündürüyor.

Yazımı bu konuya değil genele vuruyorum. Bu platform birbirimize yardım etmek ve dayanışma üzerine kurulmuştur. Gereğinden fazla akıl verme, boş geyik muhabbetler üzerine kurulan çöp bir platform olmadık fakat buna çevirecekler varsa da gereği yapılacağından emin olun.

Konu sahibinin isteği üzerine kilitliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı