UnlimitedSoldier
Decapat
Daha fazla
Hocanız Almanca şiir ezberleterek neyi amaçlıyor acaba? Sizin gördüğünüz Almanca temelden geliyor. Daha giriş seviyesi. Hocanız yakında Goethe'nin eserlerini okutur herhalde. Hocam 2 haftadır gidiyorsunuz. 1-2 ay geçsin, kendinize inanın ve kekelemeyi yenin. Başarılar.Arkadaşlar Merhabalar. Biz Almanca'dan 25 Soruluk bir sınav olduk. Her soru da iki puandı. Bende 10 Tane falan yapabildim. Sonra da hoca diğer 50 Puanı da şiir ezberleyerek alacaksınız dedi. Bende şiiri ezberledim. Tahtaya kalktım. Kekemeliğim olduğu için hocam ben ezberlediğimi unuttum dedim. Bir şans daha verdi, yine yapamadım. Halbu ki ezberlemiştim. Hoca da sonra -50 Puan verdi. Yani 70-80 Yerine 10-20 Puan falan aldım. Birde sınıfta bir kaç kişi laf söylüyor. Sanki ezberleyememişim gibi. Sınıfta bir kız var da sırf onun önünde kötü olmamak için bir şey yapamadım. Tarih dersinde de bildiğim soruların cevaplarını vermiyorum. Oradan da eksilerim var. Edebiyat da aynı şekilde. Hoca hep laf söylüyor bana. Bu gidişle sınıfta bile kalırım zaten. Artık ne yapacağımı da bilmiyorum ? Konuşma terapistine gidiyorum 2 Haftadır. Ama bir düzelme göremiyorum. Böyle devam ederse sınıfta kalırım ve okulu da bırakabilirim maalesef.
@lazrail61. 1717 Hocam yardımcı olursanız sevinirim.