Almanya'daki evler garajlı balkon lu olur coğunluk ile.
Biraz sıkıntılı hocam o zaman.Pek bilgim yok ama Amerika'da başkasının bahçesine girersen o adam sana silah sıkarsa suçsuz sayılıyor diye biliyorum, 10. sınıfım şu an 12. sınıfın sonun da vize almaya çalışacağım bakalım üniversiteden sonra rahat alınır da 12. sınıf zorlar gibi.
Biraz sıkıntılı hocam o zaman.
Silahla adam öldürüyorsun bu suç sayılmıyor mu? Bence yalan bir bilgi anca polise şikayet edebilir.Para var fakat sıkıntı çıkarır mı onu bilmem.
Silahla adam öldürüyorsun bu suç sayılmıyor mu? Bence yalan bir bilgi anca polise şikayet edebilir.
Valla komşularla hiç uğraşmam direk evimde durarım öyleSayılıyor ama birinin bahçesine izinsiz girersen seni vurabilir.
Vallahi komşularla hiç uğraşmam direk evimde durarım öyleselam bile vermem.
Garajlı, 2 katlı bir evde 10 yıl yaşarım benZengin mahallesinde oturmak lazım o yüzden şimdi örnek olarak benim oraya gitmek için elimde en az 20 bin TL olsa oraya gidebilir miyim 12. sınıfta diye düşünüyorum sadece Amerika olmak zorunda değil almanya/birleşik krallık'da olabilir.
Garajlı, 2 katlı bir evde 10 yıl yaşarım ben![]()
Benim daha çok var![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.