MehmetTuran61
Decapat
Yıllık yani bakacaz ozamanIlk yil 8640 euro istiyorlar ikinci yil uzatmaya 4320 istediler benden daha bugün mektup geldi
Yıllık yani bakacaz ozamanIlk yil 8640 euro istiyorlar ikinci yil uzatmaya 4320 istediler benden daha bugün mektup geldi
Öncelikle merhaba. Sizden bu konuyla alakalı bilgi almak için yazıyorum. Kız kardeşim Almanya'da üniversite okumak için Goethe Institut'te dil kursu alıyor. Bugün sınava girdi A2 sertifikası var B2 alacak bugün eğer bir terslik olmazsa. Şimdi ben şunu merak ettim yıllık 8600 euro para teminat olarak yatırılması gerekiyor okurken. Her yıl 8600 euro orada durması lazım mı yoksa okuduğu süreçte bu miktar düşebilir mi ? Bilginiz var mıIlk yil 8640 euro istiyorlar ikinci yil uzatmaya 4320 istediler benden daha bugün mektup geldi
Öncelikle merhaba. Sizden bu konuyla alakalı bilgi almak için yazıyorum. Kız kardeşim Almanya'da üniversite okumak için Goethe Institut'te dil kursu alıyor. Bugün sınava girdi A2 sertifikası var B2 alacak bugün eğer bir terslik olmazsa. Şimdi ben şunu merak ettim yıllık 8600 euro para teminat olarak yatırılması gerekiyor okurken. Her yıl 8600 euro orada durması lazım mı yoksa okuduğu süreçte bu miktar düşebilir mi ?
Yok o şekilde değil. Üniversite öğrencisi olarak gidecek sadece. Öğrencilerin teminat olarak yatırması gereken tutardan bahsediyorum ben.Ne kadar para yatiracagi ya da para yatirip yatirmayacagi burada kiz kardesinize istek yapan insanin maddi durumuna göre degisiyor. Yani illa ki para yatirilacak diye bir sey söz konusu degil.
Öğrencilerin teminat olarak yatırması gereken tutardan bahsediyorum ben.
Ilk yil 8640 euro bloke hesaba yatiriyorsunuz sonra Almanya'da bir banka hesabi (Girokonto) aciyorsunuz. Daha sonra her ay o bloke hesaptan bu banka hesabina 720 euro para yatiyor. Ilk yil bitince vize uzatmaniz icin size mektup yolluyorlar. Bana gelen mektupta bu sefer bloke hesaba 4320 euro yatirmam gerektigi yaziyor. Bundan sonra sanirim daha azalmayacak.Öncelikle merhaba. Sizden bu konuyla alakalı bilgi almak için yazıyorum. Kız kardeşim Almanya'da üniversite okumak için Goethe Institut'te dil kursu alıyor. Bugün sınava girdi A2 sertifikası var B2 alacak bugün eğer bir terslik olmazsa. Şimdi ben şunu merak ettim yıllık 8600 euro para teminat olarak yatırılması gerekiyor okurken. Her yıl 8600 euro orada durması lazım mı yoksa okuduğu süreçte bu miktar düşebilir mi ? Bilginiz var mı
Peki devamsızlık var mı ve kaç gündür?Benim önerim para yatirmak istemiyorsaniz ya da paraniz yetmiyorsa istek üzeri ögrenci olarak gelsin. Ama kendi teminatiniz üzeri gelecekseniz ilk sene 8600 küsür para yatirmaniz lazim bu miktar eyaletten eyalete degisir.
Peki devamsızlık var mı ve kaç gündür?
Orada öyle üniversite okumak kolay değil okumaya niyeti olmayan adam okuyamaz haberin olsun.Peki devamsızlık varmı ve kaç gündür?
Ogleden sonra cıkacagı gunleri hesaplıyordur yav : )Bu soruyu sorma nedeninizi anlayamadim, buraya gelip devamsizlik yapmayi mi düsünüyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.