Alt komşu büyü yapmış olabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha fazla  
Komik gelebilir ama uzun süredir hiçbir işim rast gitmiyor ve uzun süredir bütün özel günlerde hevesimi kursağımda bırakacak olaylar oluyor. Acaba büyü yapan bir eleman mı var diye kafamdan geçirmiştim ve komik gelmişti. Ama kurban zamanı birimizin dişi ağrıyor birimizin sırt ağrısı birimiz feci öksürüyor benim hafiften boğazım rahatsız. Tesadüf olacak bir olay olduğunu düşünmüyorum. Alt komşu da bize dehşet bakıyor ne diyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyü diye bir şey yok hocam inanma, bir kağıda ya da başka bir şeye yazılan Arapça kelimeler hayatınızı etkileyemez.

Haklısınız hocam zaten normali bu, fakat büyüye inanmadığımdan dolayı cehalet seviyemi nereden biliyor onu merak ettim.

Hocam büyünün gerçekten yapılmış olup olmadığını bilemeyiz zaten, kişilerin inandığı şeylere karışmaya gerek yok o konuda katılıyorum, bu konuda şunu da eklemek isterim bu zamana kadar hiçbir büyü örneği ya da cin gibi şeylerin kameraya yansımış görüntüleri yok ondan denmiş olabilir, büyütülecek bir şey de yok sadece bu yazdığını yazsan daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Çünkü cehalet seviyesi falan yazmanız hoş olmadı bence.

Gayet de komikti dostlar. Başım ağrıdığından saçmalamışım. 🤣

Son düzenleyen: Moderatör:
@Mertsorusoraneleman, farkına varabilmen güzel. Böyle saçmalıklara inanmayın. Büyü gerçek olsaydı, herkes sevmediği kişiye büyü yapar; başına felaket gelmesini sağlardı ve dünyada adam kalmazdı. Mantıklı düşünmek lazım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı