Alt Yapı Başvurusu ve Dilekçe Örneği

8 ay sonra fiber geldi ama , 2 sene beklerim diye SuperBox almıştım almaz olaydım.
Türkcell fiber alırsan superboxu iptal edebiliyolar sanırım. Yada cayma bedelini odersin başka firmalar bi miktar karşılıyor kalanını. Yeni internetinin faturasına superboxu kıyaslayınca yarıya düşmüş oluyor gene.
 
Turkcell fiber alırsan Superbox'u iptal edebilıyorlar sanırım. ya da cayma bedelini odersin başka firmalar bir miktar karşılıyor kalanını. Yeni internetinin faturasına Superbox'u kıyaslayınca yarıya düşmüş oluyor gene.

Türk Telekom'un alt yapısı olduğu için izin verilmiyor.
 
Uzunca bir dönem forumda giriş yapmamıştım. Bulunduğum bölge yeni yapılanan bir bölge değil aksine yenilenen bir bölge sayılır. Yakınımda internet veya telefon direkleri mevcut olup yeterli port olmamasından sorun çıkmaktadır. ( Yazan birkaç arkadaşa ithafen.) Yaklaşık 2 ay önce operasyon şefi şans eseri işe giderken evin önünde karşılaştık. Bölgeyi incelemeye gelmiş. Durumdan bahsettim direk. Uzun zaman önce kendisi ile görüştüğümden yüzünü pek hatırlamıyordum. 4 sene oldu altyapı dilekçesi vereli dedim. Yakındaki direkten kablo çekememişler mi dedi. Operasyon şefi orada hat yok deyip yeni hat lazım demişti dediğimde ben operasyon şefiyim zaten dedi. Biraz laflarla birbirimizi kaşıdık deyim. Velhasıl yakın zamanda getireceğini söyledi. Şu an bulunduğum yerde toplam 48 daireden fazla daire ve bir binalık boş arazi bulunuyor. Bende bölgemde hizmet veren bir kablosuz altyapısı bulunan bir internet sağlayıcı ile idare ediyorum. Bakalım altyapı gelene kadar ben evden çıkarım gibi.

17.05.2023 güncellemesi:

Evet arkadaşlar konuyu güncelliyorum. Benle birlikte büyüdü bu konuda. 😅 Yaklaşık 1 sene kadar önce fiber altyapı çekilmiş binaya. Evde olmadığımdan dolayı başvurmamıştım. Geçtiğimiz ayın 28'inde netspeed firmasına fiber internet başvurusu gerçekleştirdim. Geçtiğimiz hafta kablosunu bıraktı, iç tesisat için. An itibari ile saha ekiplerinin gelip fiber bağlantıyı yapmasını bekliyorum. Her gün sözleşiyoruz kendisi ile gelecek inşallah 😂. Bu kadar yıl bekledik biraz daha sabrederiz herhalde.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı