Altay tankı 23 Nısan'da TSK'ya teslim edilecek

, Keza bu Altay tankı da Koreli FORD karışım da demek istediğim şu !

Bakın mesajımda ne demişim , @Framboğaz

Korelilerle ortaklaşa , yok 2025 üretimi sağlanacak , Yani bu nasıl bir önceliktir veya bu öncelik algı gütme çalışmasını yapan figürler ne oranda başarılı olmuştur ?

Bu olgudan görüldüğü üzere kesinlikle başarılı olmuşlar , muhatapları maruz kalan uyarılanlar tıpkı Beşinci kol da Polonya'nın hezimeti yüzünden İskandinavların teslim oluşu gibi teslim olmuşlar

Konvansiyonel olmayan bir dünya da ülkemiz o kadar geri ki , konvansiyonel bir otuzların propagandası hatta bu Alman propagandası TANK muhabbetleri , hala da sanki çok büyük bir ilerlemeymiş gibi hayali ve olmayacak kurgular şeklinde sunulmakta ve propaganda uzmanları bununla halkı gütmektedir ?

Bence vekiller pardon güderler az bile yapmış , bence meclis kafeteryasında göbek atmalılar dansöz oynatmalıydılar .

Sanırsınız Türkiye balistikte atılım yapmış ne bileyim Uzay üssünü kurmuş da kendi
imkanlarıyla Uzaya balistik testler yapmış sene sonu Aya insanlı araç Mars'a da koloni kuracakmış .

Ne diyelim ki artık yaşanmıyor ülkemizde yaşanmıyor .

Önceki mesajımda ayrıntıları sundum. 2024 yılında bu 2 tanesinin testleri bitecek ve Korelilerle ortaklaşa şekilde 2025 yılında seri üretimi sağlanacak. Tabii bunun medya sunulma süresi manidar.
 
Yine seçim öncesi gaz veriyorlar, bütün youtuber'lara bir metin vermişler ve hepsi aynı metni ezberleyip video çekmiş.

Almanya ile arayı düzeltmeden Caatsa yaptırımları kalkmadan bu tankı unutun. Her seçim döneminde gündeme geliyor ama ortada bir şey yok.

Güney Kore'den zorla 3-4 motor aldılar bu süreç için ama arkası gelmeyecek büyük ihtimalle çünkü Güney Kore Alman lisansı ile üretim yapıyor. Kendi ürettikleri motor da var ama başarısız ve testlerden geçmedi, bu motorları da aldılar ve "yerli", "biz ürettik" dediler.

Halk yer mi yer nasıl olsa.

Onun haricinde BMC motor üretecek kapasitede bir firma değil, tank motorundan bahsediyoruz.

Açın bir geçmiş haberlere bakın her seçimden önce haberleri çıkıyor ve seçimden sonra envantere giriyor.
 
Son düzenleme:
Seçim öncesi boşa gaz vermeye devam ediyorlar. Et olmuş 300 lira, et alamıyorsunuz tank yersiniz artık akşam yemeğinde. Bizim halk bunlara inanır ama eğitimsiz kitle çok burada. Tank ona ne fayda sağlayacaksa bunu bile düşünemeyen insanlarla dolu burası.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı