Altec Lansing Algk8404gr alınır mı?

Mekzo

Hectopat
Merhaba, 1.5 yıldır Gamepower Warlock kullanıyorum geçenlerde a tuşumda sorun oluştu takılıyor bazen basıp bazen de basmamaya başladı sinirimi bozdu sırf bir tane tuş yüzünden yeni klavye masrafı yapmak zorundayım.

Garantisi falan normalde var fakat kutusu kayıp olduğu için garantiye gönderemiyorum bu yüzden yeni klavye almak zorunda kaldım.

Buradaki klavye alınır mı sizce?

Bütçem 400-500 arasıdır bu sefer red Switch almak istiyorum bütçeyi aşmayacak önerilere açığım.

Bu klavyenin blue switch olanını kullanıyorum, valla bence fiyatına göre gayet iyi. Tuş basmama vs. herhangi bir sorun yaşamadım. Malzeme kalitesi de güzel. Red switchi nasıldır bilmiyorum ama.

Bu klavyenin blue switch olanını kullanıyorum, valla bence fiyatına göre gayet iyi. Tuş basmama vs. herhangi bir sorun yaşamadım. Malzeme kalitesi de güzel. Red switchi nasıldır bilmiyorum ama.
Aslında normal blue switch alacaktım fakat red switch bir zamandan sonra sesi güzel gelmeye başladı ve tuşa değdiğin gibi basıyormuş diyorlar hiç red switch deneyimi yaşamadım o yüzden hangi klavyede nasıldır alınmalı mıdır pek bilmiyorum.

Aslında normal blue switch alacaktım fakat red switch bir zamandan sonra sesi güzel gelmeye başladı ve tuşa değdiğin gibi basıyormuş diyorlar hiç red switch deneyimi yaşamadım o yüzden hangi klavyede nasıldır alınmalı mıdır pek bilmiyorum.
Red switch bence de daha iyi, zevk meselesi tabii ama blue cidden çok gürültülü. Özellikle gece sesi rahatsız ediyor. Klavyeyi alırsanız yorumunuzu merak ediyorum, blue switch olanından memnunum ama böyle fiyat performans ürünlerde her ürün birbirini tutmuyor bazen.

Red switch bence de daha iyi, zevk meselesi tabii ama blue cidden çok gürültülü. Özellikle gece sesi rahatsız ediyor. Klavyeyi alırsanız yorumunuzu merak ediyorum, blue switch olanından memnunum ama böyle fiyat performans ürünlerde her ürün birbirini tutmuyor bazen.
Tabii ki öyle. Alırsam görüşlerimi paylaşırım bilindik bir marka olmadığından dolayı çok fazla da bir bilgi edinemedim umarım üzmez.

Bu tarz klavyeler önermem. Nedeni ise markası yok gibi bir şey. Çinden alıp üstüne logo basmışlar. Red switch ama ney? Önerim en azından 100TL daha çıkıp Redragon K565R-1 veya Aliexpress'den Logitech K835 gibi klavyeler almanız. En azından marka belli, kalite belli, kullandıkları malzeme belli. Merdiven altı üretilip logo basmıyorlar.

Kendim de K835 satın aldım ve bugün geldi, incelemesini yaptım bakın isterseniz; İnceleme: Logitech K835

En kötü bunlar bile daha iyi olur; https://www.amazon.com.tr/Mekanik-G...&qid=1681257056&sprefix=,aps,180&sr=8-11&th=1

Bu tarz klavyeler önermem. Nedeni ise markası yok gibi bir şey. Çinden alıp üstüne logo basmışlar. Red switch ama ney? Önerim en azından 100TL daha çıkıp Redragon K565R-1 veya Aliexpress'den Logitech K835 gibi klavyeler almanız. En azından marka belli, kalite belli, kullandıkları malzeme belli. Merdiven altı üretilip logo basmıyorlar.

Kendim de K835 satın aldım ve bugün geldi, incelemesini yaptım bakın isterseniz; İnceleme: Logitech K835

En kötü bunlar bile daha iyi olur; https://www.amazon.com.tr/Mekanik-Gölgeleme-Önleyici-Ergonomik-Bilgisayar/dp/B083S7QRNC/ref=sr_1_11?keywords=mekanik+klavye&qid=1681257056&sprefix=,aps,180&sr=8-11&th=1

Yukarıda belirtmemişim ama attığın 2 klavyenin sol Shift'i büyük ben küçük olana alışık olduğum için ve NumLock olmadan kullanmak daha rahat, Gamenote KB857l klavyesine de baktım fakat red Switch değil sanırsam.

Yukarıdaki arkadaşın eline ulaşırsa onun görüşünü de merak ediyorum ayrıca Deep Cool Deepcool Kb500 olan klavye sizce nasıldır?

Yukarıda belirtmemişim ama attığın 2 klavyenin sol Shift'i büyük ben küçük olana alışık olduğum için ve NumLock olmadan kullanmak daha rahat, Gamenote KB857l klavyesine de baktım fakat red Switch değil sanırsam.

Yukarıdaki arkadaşın eline ulaşırsa onun görüşünü de merak ediyorum ayrıca Deep Cool Deepcool Kb500 olan klavye sizce nasıldır?
Emin ol hemen alışırsın. Ben K55 gibi bir klavye almıştım (devasa bir şey) hayatımda makrolu kullanmadım ve bir kaç saat içinde alıştım. Ardında K380 aldım (küçücük şey) ve 1 saat içinde alıştım. İkisinin farkını atıyorum sana anla diye. Önerim şudur ki küçük shift diye dert etme, en geç bir kaç güne alışırsın ama o klavyeyi yıllarca kullanacaksın. Kaliteli bir şey almak daha ön planda olmalı bence.

Gamenot'u en ama en alt gibi düşün alma sıranda. Veya baktın ki istediğin gibi bir mekanik yok BENCE kaliteli bir membran alman daha mantıklı olur çünkü o mekaniğin hayrı olmaz. Ben öyle yapmıştım K55 için. Gayet de tercihimden memnunum.

IMG_20221125_151506.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı