İnceleme Altec Lansing

Alırken çok düşünmüştüm. Yeni bir marka, bu fiyata red Switch, Switch'lerin ismi yok vesaire. Markayı araştırdım hoparlör üretiyormuş klavye mouse işine yeni başlamışlar. Türkiye'ye de yeni gelmiş. Satıcının yorumuna göre Rampage firmasının ürünleriymiş. Kendi yorumlarımı belirtecek olursam şu an bu klavyeyi kullanarak yazıyorum ve tuş hissiyatını gayet beğendim. Büyük tuşlarda az da olsa yay sesi geliyor. Klavyenin kasası metalden yapılmış, uzun yıllar götürür. Örme kablo olması ayrı bir avantaj zaten. Genel bir değerlendirme yapacak olursam 450 küsur liraya bu özelliklerde red Switch klavye almak bence çok kârlı. https://www.trendyol.com/altec-lans...213623297?boutiqueId=608358&merchantId=108972

Hocam ben de klavye bakıyorum da son birkaç ayda çok önerilmiş bu klavye. İncelemelerin de çoğu olumlu ama herkes alır almaz yazmış. Nasıl gidiyor hala iyi mi hiçbir sorun çıktı mı?

Hocam ben de klavye bakıyorum da son birkaç ayda çok önerilmiş bu klavye. İncelemelerin de çoğu olumlu ama herkes alır almaz yazmış. Nasıl gidiyor hala iyi mi hiçbir sorun çıktı mı?

Şu anlık her şey belirttiğim gibi aynen devam ediyor. Fiyatından haberim yok hala aynı seviyede ise alınabilir. Switch'lerin markasını araştırdım ama bir sonuç bulamadım. Fotoğrafını bırakayım.

Dosya Ekleri

• 20220822_225408.jpg
    20220822_225408.jpg
    106,8 KB · Görüntüleme: 85
Alırken çok düşünmüştüm. Yeni bir marka, bu fiyata red Switch, Switch'lerin ismi yok vesaire. Markayı araştırdım hoparlör üretiyormuş klavye mouse işine yeni başlamışlar. Türkiye'ye de yeni gelmiş. Satıcının yorumuna göre Rampage firmasının ürünleriymiş. Kendi yorumlarımı belirtecek olursam şu an bu klavyeyi kullanarak yazıyorum ve tuş hissiyatını gayet beğendim. Büyük tuşlarda az da olsa yay sesi geliyor. Klavyenin kasası metalden yapılmış, uzun yıllar götürür. Örme kablo olması ayrı bir avantaj zaten. Genel bir değerlendirme yapacak olursam 450 küsur liraya bu özelliklerde red Switch klavye almak bence çok kârlı. Altec Lansing Siyah/gümüş 87 Tuşlu Süper Kompakt Red Switch Rainbow Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
hocam hala memnun musun bir sıkıntı yaşadın mı?

Hocam hala memnun musun bir sıkıntı yaşadın mı?

Yaklasık 4 aydır her gün kullandım. Sadece büyük tuşlardan gelen yay sesi çok kullanılan W A S D gibi tuşlardan da gelmeye başladı. Kulaklığı çıkarıp dikkatli dinleyince duyabiliyorsunuz. Bunun dışında başka bir sorunu olmadı.

Yaklasık 4 aydır her gün kullandım. Sadece büyük tuşlardan gelen yay sesi çok kullanılan W a s D gibi tuşlardan da gelmeye başladı. Kulaklığı çıkarıp dikkatli dinleyince duyabiliyorsunuz. Bunun dışında başka bir sorunu olmadı.

Hala kullanıyor musunuz herhangi bir sorun var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı