Altyapı çalışması sırasında hangi ISS tercih edilmeli?

Livo

Hectopat
Makaleler
2
TurkNet ve Türk Telekom üzerinden adres sorguladığımda fiber var gözüküyor. TurkNet ile görüştüm bugün, altyapı çalışması olduğunu, en erken 15-07-2023 tarihinde altyapının tamamlanacağını söylediler. Tek çare bakır kablo çekilip 1 ay boyunca ADSL kullanmam galiba. Ne yapmaliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gördüğüm kadarıyla TürkNet müşterisi olupta GigaFiber'e geçiş, müşteri olmadan GigaFiber'e geçişten daha zor ve sancılı bu yüzden o sürece kadar DSL kullanabilirsin ucuz yollu.

Yanlız şöyle birşey de var ben de aynı şekilde apartmanıma GigaFiber çektirdim tabiri caizse bir yerlerimi yırtarak (apartmanda SuperOnline FTTH fiber de var) deneme amaçlı SuperOnline sözleşmemin bitmesine 1 ay kala GigaFiber'e geçtim sadece 20 gün dayanabildim vadedilen hızın 450-500mbps aşağısını alıyordum ve neredeyse 2 günde bir 1-2 saatlik kopmalar oluyordu.
Diyeceğim odur ki yeni çekildikten sonra bence direk geçiş yapmayın ya da imkanınız varsa 1-2 ay hem DSL hem de Fiber dursun evinizde GigaFiber tam oturana kadar.

Gördüğüm kadarıyla TurkNet müşterisi olupta GigaFiber'e geçiş, müşteri olmadan GigaFiber'e geçişten daha zor ve sancılı bu yüzden o sürece kadar DSL kullanabilirsin ucuz yollu.

Yalnız şöyle bir şey de var ben de aynı şekilde apartmanıma GigaFiber çektirdim tabiri caizse bir yerlerimi yırtarak (apartmanda Superonline FTTH fiber de var) deneme amaçlı Superonline sözleşmemin bitmesine 1 ay kala GigaFiber'e geçtim sadece 20 gün dayanabildim vadedilen hızın 450-500Mbps aşağısını alıyordum ve neredeyse 2 günde bir 1-2 saatlik kopmalar oluyordu.
Diyeceğim odur ki yeni çekildikten sonra bence direk geçiş yapmayın ya da imkanınız varsa 1-2 ay hem DSL hem de fiber dursun evinizde GigaFiber tam oturana kadar.

GigaFiber yok hocam düz fiber.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı