Forumda ki çoğu kişinin altyapısı gayet iyi sanırım.
Tabikide.Benim hat değerlerim çok iyiydi git gide kötüleşti ankastreden direk çekme olayı nasıl oluyor eğer bir konuda belirttiyseniz link atarmısınız.
Cidden mi? Hic anlamiyorum hocam modem degerlerinden, hangisiyle alakali o? Cok kopan bir internet de degil...Kopmaya ramak var![]()
SNR Margin değeri.Cidden mi? Hic anlamiyorum hocam modem degerlerinden, hangisiyle alakali o? Cok kopan bir internet de degil...
Hat değerleri geçen süre içerisinde anormal şekilde düşüş yapmaz.
Yarın sabah Telekom ekipleri gelecek onlarla beraber baya uğraşacağız teşekkürler konu için
Yarın bir bakayım.Hat değerleri geçen süre içerisinde anormal şekilde düşüş yapmaz.
Ankastrede ki dairenize bağlı kablo, bant ile TT ekiplerinin bırakmış olduğu kabloya ek yapılmış olabilir.
Eğer böyle bir ek söz konusu ise eki kopartıp çaktırın.
Eğer böyle bir durum söz konusu değilse bana iletin konu hakkında yardımcı olurum.
Son 1 hafta içerisin de hiç kopma yaşadınız mı ?
Ne demek.Yarın sabah Telekom ekipleri gelecek onlarla beraber baya uğraşacağız teşekkürler konu için![]()
Eğer santral'de anormal bir yoğunluk oluşmadıysa, dediğim gibi TT ekiplerinin daireniz belli olsun diye bırakmış olduğu belirtici kabloların sizin hattınızın kabloları ile bant ile birleştirilmesinden kaynaklı olması muhtemel.Yarın bir bakayım.
Şurada eski ve yeni halini karşılaştırdım, bakarsanız sevinirim.
İnternet Hat Değerlerinin Düşmesi
Daha çok, konu interneti iyi olanların istilasına uğradı gibi geldi bana
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.