Altyapı değerlerim nasıl?

Superonline hıza hala 35 Mbps diyor. TurkNet'ten baktığımda ise maksimum 50 Mbps diyor. :)

Klasik superonline işte... Hat değerlerini müşteri hizmetlerine gönderin kendileri görsün. Bir de altyapıya bu siteden bakar mısınız? Tam kaç yazacak merak ettim.

---
Ayrıca bazen sistemde tahmini kayıtlı olandan daha yüksek hız alabiliyorsunuz arada bug oluyor öyle. Örneğin bütün altyapı sorgulama siteleri bana tahmini 41 Mbps gösteriyor ama stabil bir şekilde 50 Mbps ile bağlanıyorum. Üstelik SNR ayarı vs değiştirmiyorum 9 küsur SNR değeri var.

altyapi.jpg

Ekran Resmi 2022-06-20 15.43.33.png

Klasik Superonline işte... Hat değerlerini müşteri hizmetlerine gönderin kendileri görsün. Bir de altyapıya bu siteden bakar mısınız? Tam kaç yazacak merak ettim.

---
Ayrıca bazen sistemde tahmini kayıtlı olandan daha yüksek hız alabiliyorsunuz arada bug oluyor öyle. Örneğin bütün altyapı sorgulama siteleri bana tahmini 41 Mbps gösteriyor ama stabil bir şekilde 50 Mbps ile bağlanıyorum. Üstelik SNR ayarı vs değiştirmiyorum 9 küsur SNR değeri var.

Eki Görüntüle 1425723
Eki Görüntüle 1425721

Buyurun. @ulpian ne diyorsunuz hocam?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (24).png
    Ekran Görüntüsü (24).png
    188,7 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
@Adem Ali Karakavak
Hat değerleriniz ile sorgu sayfası arasında bir uyumsuzluk var. Hattınız sağlıklı ama altyapı sorgulamada ortalama bir değer görünüyor. Ufak tefek oynamalar olur tamam ama bu kadar fark daha önce hiç görmedim. Bu düşük zayıflamalar ile 356 metreden hizmet alıyor olamazsınız. Yakınlarda saha dolabı var mı?

Türk Telekom'un BBK adres tanımı güncellemesi gerekiyor olabilir.

@Adem Ali Karakavak
Hat değerleriniz ile sorgu sayfası arasında bir uyumsuzluk var. Hattınız sağlıklı ama altyapı sorgulamada ortalama bir değer görünüyor. Ufak tefek oynamalar olur tamam ama bu kadar fark daha önce hiç görmedim. Bu düşük zayıflamalar ile 356 metreden hizmet alıyor olamazsınız. Yakınlarda saha dolabı var mı?

Türk Telekom'un BBK adres tanımı güncellemesi gerekiyor olabilir.

Sanırım 50 Mbps alabiliyorum maksimum Türk Telekom ile görüşeyim olmazsa.
Görüştüm ve güncellenir beklemelisiniz dediler. Ekstra olarak görüştüğüm kişiler bayağı bilgisiz gibi, olur doğrudur gibi kelimeler çok komik. Her neyse mecbur bu tarifede kalacağım gibi çok teşekkürler @ulpian

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı