Altyapı Durumu ve ISS Önerisi

Victoria

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Hat bilgilerim aşağıdaki gibi. İnternet hızım ortalama 22/3 Mbps. Alabileceğim maksimum hızlar ne kadar ve daha yüksek upload hızını hangi firmadan alabilirim? Netspeed kullanıyorum maksimum 3 Mbps veriyorlar.
IMG_20200325_032528.jpg

Kablonet firması ile iletişime geçip aktif alt yapı sorgulaması yapmanızı öneririm. Altyapısı varsa 100güldürenkampanya paketini öneririm.

10 yıldan uzun süredir Kablonet kullanıyorum, çok memnunum.

Ben Kablonet düşünüyorum aktif altyapıdayımda. Bana önerir misiniz ve bilgilendirir misiniz?

Ben Kablonet düşünüyorum aktif altyapıdayımda. Bana önerir misiniz ve bilgilendirir misiniz?
10 yıldan uzun süredir Kablonet kullanıyorum. 2 yıla yakın süredir de 100Güldüren kullanıyorum. Çok memnunum. Paket Akıllı Sınırsız 100Mbps içeriyor. Aşağıya ne olduğunu yazdım.

19:00 - 00:00 arası 5 saat boyunca 25Mbps.
00:00 - 19:00 arası 19 saat boyunca 100Mbps.
Upload sabit ve değişmiyor, 5Mbps.

Ben eski müşteriyim ve 76TL ödüyorum. Şu an 2 yıl taahhütle 86TL oluyor sanırım. Şiddetle öneririm.

10 yıldan uzun süredir Kablonet kullanıyorum. 2 yıla yakın süredir de 100Güldüren kullanıyorum. Çok memnunum. Paket Akıllı Sınırsız 100Mbps içeriyor. Aşağıya ne olduğunu yazdım.

19:00 - 00:00 arası 5 saat boyunca 25Mbps.
00:00 - 19:00 arası 19 saat boyunca 100Mbps.
Upload sabit ve değişmiyor, 5Mbps.

Ben eski müşteriyim ve 76TL ödüyorum. Şu an 2 yıl taahhütle 86TL oluyor sanırım. Şiddetle öneririm.
Ben yeni abone olacağım. O yüzden 12 ay 105TL 24 ay 95TL sizce hangisi?

Ben yeni abone olacağım. O yüzden 12 ay 105TL 24 ay 95TL sizce hangisi?
Yani zaten kaliteli hizmet alacağınızı düşündüğüm için 120TL fazla ödememek adına sanki 2 yıl taahhüt daha iyi olur. Hem fiyatların ne zaman artacağı da belli olmuyor. Taahhüt verince böyle benim gibi bazen uygun fiyata çok güzel şeyler önceden alınmış oluyor. 2 yıl vermenizde bir sorun göremiyorum. Ben kendim yani şahsen çok çok memnunum.

İnternet trafiği arttı, hız sorunu konuları açılıyor. Ben test yapıyorum veya kendim zaten aktif olarak oyun falan da oynuyorum ama bir ping veya bir şey indirirken hız düşüşü vs. yaşamadım. 100'ü her daim verebiliyor 19 saat boyunca.

Zaten bu ay da evde çok kalınca yine download miktarım 1TB'i aştı :) Bir şey indirdiğim için değil, evdeki herkes 1080P ve üstüne ben 2K 4K şeyler izleyince deli gibi data yiyor :)

Başka bir arkadaşın konusunu okurken kendi internetime bakayım dedim. Maksimum hız öncekine göre değişmiş. Hata olabilir mi? 10 Mbps upload garip geldi.
IMG_20200327_121443.jpg

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı