Arkadaşlar Türk Telekomla konuştum olay şöyle işliyormuş; Altyapısı olmayan müşteri başvuruyu yapıyor, istediği bir paketi seçiyor taahhütlü ya da taahhütsüz farketmiyor, istenilen paketlerin çoğunluğuna ve bölgenin potansiyeline göre karar veriliyor yine kâr/zarar hesabı gözetilerek, bakır, fiber, altyapı hazırlanıyor dolap konuluyor, daha sonra abonelik başvurusunda bulunan müşteriler aranıyor ve deniliyor ki biz altyapınızı çektik her şey tamam altyapınız şu hızları desteklemekte dilerseniz uygun bir zamanda saha ekipleri evinize gelip kurulumu yapıp internet bağlantınızı yapabilir. Siz de yok ben istemiyorum ya da istiyorum gelip bağlayabilirsiniz deyip desteklenen paketlerden birisini seçip alıyorsunuz. İstemiyorum dediğiniz taktirde size bir bedel yansıtılımıyor ve altyapınız çekildiği için gidip başka iss den hizmet alabiliyorsunuz. Ha altyapı geldiği taktirde benim yapacağım şey tuk telekoma bağlatmak daha sonra başka isse geçmek çünkü bu işlem çok hızlı olacaktır turk telekom kendisi yaparsa. Bu kadar.
İlgilenen arkadaşlara teşekkürler bilgi arayan arkadaşlara da bu konu yardımcı olacaktır diye umuyorum.