DrommerIV
Hectopat
Direkt olarak internet altyapısının olmadığı binama yaklaşık 1 ay önce Türk Telekom kutusu takıldı ve sonunda geçen gün Türk Telekom'dan "Altyapı çalışmalarımız tamamlanmıştır." şeklinde bir mesaj aldım. Sürecin daha hızlı tamamlanması için önceden ön başvuru yapıp internete erişimim olduğu zaman aktifleştirilecek ve kurulumu sağlanacak bir paket seçmiştim. Ancak mesajı aldıktan sonra Türk Telekom hizmeti kullanmak istemediğim için ön başvurumu iptal ettim.
Ön başvurumu iptal etmeden önce TT'nin internet sayfasından yaptığım altyapı sorgulamasında adresimde DSL internet altyapısının olduğunu görmüştüm. Ancak ön başvuru iptalinden sonra sitede sorgulama yaptığımda altyapıya sahip olmadığım görülüyor. Acaba ön başvuru iptalimden dolayı mı bu şekilde muamele görüyorum düşünmeden edemiyorum açıkçası.
Ayrı bir soru olarak da: Fiber internet için DSL altyapı gerekir mi, yoksa fiberin işleyişi farklı mı?
Ön başvurumu iptal etmeden önce TT'nin internet sayfasından yaptığım altyapı sorgulamasında adresimde DSL internet altyapısının olduğunu görmüştüm. Ancak ön başvuru iptalinden sonra sitede sorgulama yaptığımda altyapıya sahip olmadığım görülüyor. Acaba ön başvuru iptalimden dolayı mı bu şekilde muamele görüyorum düşünmeden edemiyorum açıkçası.
Ayrı bir soru olarak da: Fiber internet için DSL altyapı gerekir mi, yoksa fiberin işleyişi farklı mı?