Altyapı Sorunu

Her iş günü arayıp ekip isteyin. Bu hakkınız. Zamanında bi' tanıdığıma FTTB bağlandığında HG2331 modemi uzaktan güncellemeye çalışırken bozdukları için sürekli internet kesiliyordu. Her gün arayıp ekip istedik. Yok size kötü fiber çekilmiş (sanki ben dedim) vb. diyerek geçiştirmeye çalıştılar, modem değiştirdiler birkaç kez. Zamanla düzeldi ama.

Her arıza kaydından sonra tekrar arıza kaydı bıraktırıyorum. Pazartesi gün, Superonline'ın bayiisine gidicem. Bayii derken ne denir oraya bilmiyorumama sürekli kopmalar olduğunda orası sayesinde çözülmüştü. Komik olan, TT ekiplerinin gelmemesi.

İnternet babamın üzerine, bu yüzden tek yapabildiğim arıza kaydı bıraktırmak. Babam da bu dilekçe işlerine vs. hiç girmez. Demek ki 2Mbps'e mahkum kaldık.
Vazgeçmek yok, arıza kayıtlarına devam...

Superonline 16Mbit 100GB AKK ADSL abonesiyim. Alabildiğim en yüksek hız 3 Mbps. Superonline ve TTNet ekipleri 3-4 kere iç tesisatı kontrol ettiler. Ayrıca dün gelen TT ekipleri sorunun binaya gelen kabloda olduğunu söyledi. Ama buna rağmen bir şey yapmadan gittiler. Bunun üstüne 2 kere Superonline müşteri hizmetlerinden arıza kaydı açtırdım ve ikisinde de "Bina girişine kadar sorun yok, daireye kadar olan kabloda sorun var" vs. saçmalayan, klasik bant kaydı olan telefon geldi. Halbuki ekip falan gelmedi, inceleme falan olmadı.

Ben bu altyapı arızasını nereye bildirebilirim? Gelmeyen ekipler hakkında ne yapabilirim?
Benzer bir sorun yaşadım. Çözümü ise C.I.B.E.R'e bildirip ardından bildirdiğimi TT ilçe merkezine bildirerek hallettim. O saat içinde hemen gelip en ufak detayına kadar çözdüler. Eğer onlar iyi laftan anlamıyorsa hakkınızı arayıp şikayet edin.

Detaylı olarak anlatabilir misiniz?
C.I.B.E.R yani Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne E-Devlet kullanıcı adı ve parolanız ile girip şikayet bildir gibi bir seçenek var ona basın. Ardından formdaki yerleri doldurup detaylı olarak şikayetinizi yazın. Ben özellikle vaad edilen hız ve aldığım hız, internetsiz geçen süre, arayıp geri dönmemeler, kullanıcıyı oyalamalar gibi şeyleri detaylı olarak yazın. Ardından isterseniz TT Online İşlemler kısmında şikayet bölmüne şikayet ettiğinizi bildirin. Geri dönüş olmaz ise ilçenizde bulunan TT merkezine gidin oraya şikayetinizi söyleyin, onlar ilk olarak sisteme bakıcaklardır ve gördükleri vakit zaten sizin probleminizi çözmekten başka çareleri kalmaz. Uzun ve zahmetli ama hakkınızı kesinlikle arayın. Ben boşu boşuna 2.5 hafta beklemişim dedim en son. Şikâyeti görünce gözleri fırladı hemen saha ekibini aradılar.

C.I.B.E.R yani Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne E-Devlet kullanıcı adı ve parolanız ile girip şikayet bildir gibi bir seçenek var ona basın. Ardından formdaki yerleri doldurup detaylı olarak şikayetinizi yazın. Ben özellikle vaad edilen hız ve aldığım hız, internetsiz geçen süre, arayıp geri dönmemeler, kullanıcıyı oyalamalar gibi şeyleri detaylı olarak yazın. Ardından isterseniz TT Online İşlemler kısmında şikayet bölmüne şikayet ettiğinizi bildirin. Geri dönüş olmaz ise ilçenizde bulunan TT merkezine gidin oraya şikayetinizi söyleyin, onlar ilk olarak sisteme bakıcaklardır ve gördükleri vakit zaten sizin probleminizi çözmekten başka çareleri kalmaz. Uzun ve zahmetli ama hakkınızı kesinlikle arayın. Ben boşu boşuna 2.5 hafta beklemişim dedim en son. Şikâyeti görünce gözleri fırladı hemen saha ekibini aradılar.

Teşekkür ederim. Deneyeceğim.
@Musa B. MuhteremKedi, Ben Superonline abonesiyim. Bu yüzden TT sitesine giremiyorum. Şikayet ettiğimi nereye bildirmem gerekiyor?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı