Altyapı Yenilemesi

Telekom halihazırda ADSL altyapısı bulunan yerlere VDSL döşemeye başladı. Bu yılın içinde ülkedeki çoğu altyapıyı güncellemeyi planlıyorlar. Hızı 8mbit'e sabitletmeniz lazım. Yetersiz gelecek ama başka da bir çare görünmüyor.

Telekom halihazırda ADSL altyapısı bulunan yerlere VDSL döşemeye başladı. Bu yılın içinde ülkedeki çoğu altyapıyı güncellemeyi planlıyorlar. Hızı 8mbit'e sabitletmeniz lazım. Yetersiz gelecek ama başka da bir çare görünmüyor.

Arkadaşın dediği gibi Telekom altyapıları geliştirmeyi başladı, Telekom'un internet sitesinden 1-2 hafta da bir takip ediyorum yapıyorlar cidden.

Planlı Çalışma Duyuruları > Yardim > Bireysel > Evde İnternet > Türk Telekom

Bu linkten tıklayarak sizde takip edebilirsiniz.

Bir youtuberin videosun da 100-200 kişilik nüfusa sahip bir köyün fiber interneti vardı, İstanbul'un merkezin de oturan birisi olarak aşırı sinir olmuştum. Daha merkezi yerlerde fiber yok iken...

Valla maşallah. Gereksiz yerlere fiber verirken, gerekli olan yerlere fiberin "F"sini vermekten acizler. Helal olsun ne diyeyim sözün bittiği yer...

Ben açıkçası 8'e sabitlemek istemiyorum. Aldığımız paket 16 MBPS paket ve buna her ay 78 tl veriyoruz. Bu paraya bu hızı haketmiyorum, bu haksızlık çünkü.
Arkadaşın dediği gibi Telekom altyapıları geliştirmeyi başladı, Telekom'un internet sitesinden 1-2 hafta da bir takip ediyorum yapıyorlar cidden.

Planlı Çalışma Duyuruları > Yardim > Bireysel > Evde İnternet > Türk Telekom

Bu linkten tıklayarak sizde takip edebilirsiniz.

Baktım şu anki planlarında ordu ili yok bekleyeceğiz mecbur. Umarım gerçekten altyapıyı getirirler. Cidden her gün gündüz saatleri daha bir vasat oluyor. Modemi kapayıp açıyorum DSL ışığı yanıyor ama internet ışığı saatlerce yanmıyor, kapayıp açmasam bu sefer sürekli takılma halinde oluyor.

Son düzenleme:
O sayfadaki çalışmalara bakarak içinizi karartmaya gerek yok. Ülkedeki tüm çalışmalar yer almıyor. Ben 6 yıldır uğraşıyordum bir gün ADSL dolabını devirip yerine VDSL dolabı koymuşlar. 1 ay içinde de aktif oldu. Telekom'daki çalışanlar ile görüşün, onlar daha sağlıklı bilgi verirler. Söyledikleri tarih en fazla 1-2 ay oynar. Ama altyapı mutlaka değiştirilir.

O sayfadaki çalışmalara bakarak içinizi karartmaya gerek yok. Ülkedeki tüm çalışmalar yer almıyor. Ben 6 yıldır uğraşıyordum bir gün ADSL dolabını devirip yerine VDSL dolabı koymuşlar. 1 ay içinde de aktif oldu. Telekom'daki çalışanlar ile görüşün, onlar daha sağlıklı bilgi verirler. Söyledikleri tarih en fazla 1-2 ay oynar. Ama altyapı mutlaka değiştirilir.
Hadi bakalım hayırlısı diyelim ne olacak merak ediyorum.

Ya abi bu Turkcell'de cok pahali ya 130 TL ne ya Türk Telekom insani parasiyla rezil ediyor bu arada Vodafone

Evet şu an Türkiye de 4.5 G 150 GB internet 165 TL bu hizmet gelirken milyonluk reklamlar yapan Türk Telekom ve Turkcell şu zor zamanlar da sıfır destek le devam ediyorlar bizde mecburuz zaten hiçbir şey yapamıyoruz devlet de el atmıyor kazıklanmaya devam :(

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı