Altyapı yok yazmasına olan bir yerde nasıl internet bağlatılır?

Emir Gürler

Hectopat
Katılım
26 Haziran 2021
Mesajlar
63
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar selam,
Hatay İskenderun'dan yazıyorum 6 Şubat 2023 depreminde evimden oldum ve nenemlere yerleştim. Aylardır telefon internetiyle idare ediyordum ama artık canıma tak etti.
Eski evimde VDSL vardı modemimde duruyor öncelikle bu bilgi kalsın.
Altyapı sorgusu yaptığımda bulunduğum bölgede altyapı olmadığı yazıyor ama biliyorum ki bu evde daha evvel internet vardı.
Bulunduğum caddede VDSL hat kutuları var hatta yan caddede 1 tane daha var.
YKS'ye hazırlanıyorum psikolojimde çökmüşken bu durum iyice sinirimi bozmaya başladı.
Benim internete erişebilme şansım yok mu? Ne yapmalıyım nasıl yapmalıyım Allah rızası için bir bilen varsa yardım etsin.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran görüntüsü 2024-02-14 011958.png
    Ekran görüntüsü 2024-02-14 011958.png
    520,5 KB · Görüntüleme: 55
İlk öncelikle geçmiş olsun direkt konum atmasaydın iyiydi depremde hasar görmüş olabilir internet sağlayıcısını arayıp konuşmanı öneririm.
 
Turkcell'ya da Türk Telekom'u arayıp bunları söyle acil olduğunu öğrenci olduğunu falan söyle zaten yakında varsa çekerler.
Çekmiyorlar. Konu sahibi dostumuzla aynı problemi yaşıyorum, ilgilenmiyorlar. Temmuz'dan bu yana internet için hiçbir şey yapmadılar, tek çözüm var o da Turkcell Superbox. 10 mbit civarı hız, kotasız, 1300-1500 lira. O da zaten alınmaz.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı