Altyapısız yere mobil modem önerisi

Katılım
23 Mayıs 2017
Mesajlar
302
Turkcell superbox gibi mobil modemler varmış ve altyapının olmadığı yerde kablo çekmeye gerek kalmadan çekiyormuş yanlış bilmiyorsam. Bu marka dışında aylık ücreti düşük olan ve uygun performanslı marka hizmeti var mı?
Ayrıca çevrimiçi oyunlarda performansı nasıl olur önereceğiniz internetin?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda superbox tekel konumunda tabii sınırsız ya da yüksek GB paketler için konuşuyorum. Vodafone hizmeti verebilecek altyapıyı kurdu fakat şu an ürün satışı yapmıyor önümüzdeki aylarda geleceğini düşünüyorum.

Hız ve oyun konusunda şöyle bir durum var mobil altyapının uygun olması gerekiyor her yerde aynı ping sonucu olmuyor yani örnek veriyorum ben bodrumda bulunduğum bölgelerde mobil internette ping sıkıntısı yaşamıyorum ama başka bir şehirde yaşama ihtimaliniz var bu sebeple superbox başvurusu yaptıktan sonra evinize gelen ekip bir hız testi yapıyor size sonucu gösteriyor eğer size uygunsa onaylarsanız kurulum tamamlanıp sözleşme yapılıyor.

Kendiniz test yapmak isterseniz oynamak istediğiniz oyunu modemi koyacağınız yere telefonu koyarak hotspot yapın aşağı yukarı aynı performansı alırsınız (ping için söylüyorum)
 
1) Türknetin altyapısız internet hizmeti var mıydı?
Hayır yok. Türknet'in fiber interneti bile doğru dürüst yok daha.
2) Birde bu altyapısız internetlerde SIM kartı felan takılıyordu değil mi?
Emin değilim ama Superbox mobil hat olarak geçiyor diye okumuştum bir yerde.
3) Kablosuz internet varmış farkı nedir?
Kablosuz internet derken? AirFiber gibi teknolojilerden falan mı bahsediyorsunuz?
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı