- Makaleler
- 11
Bir kac tane deneyebilirsiniz. Suan hangi surum var?
Şu an 26.5.2 kurulu hocam.
Bir kac tane deneyebilirsiniz. Suan hangi surum var?
23.2 kullaniyorum ben. En stabili o gibi geldi bana.25.6.1 var 6600xt ile kullaniyorum. Sorun yasamadim. Deneyin isterseniz. Yada direk 3-4 onceki driveri deneyin.
25.6.1 var 6600xt ile kullaniyorum. Sorun yasamadim. Deneyin isterseniz. Yada direk 3-4 onceki driveri deneyin.
Ben de bir zamanlar AMD alınmamasını savunuyordum. Tabii tam bilgi ve deneyim ile değil, sadece etraftan duyduğum ve gördüğüm kadarıyla savunuyordum. Sonra AMD ile ilgili yazılar ortaya çıktı. "6. nesilden sonra iyileştirmeler oldu, artık yazılımsal sorunları yok." ben tabii yine AMD alınmamasını savunuyordum ancak bir nebze olsa da düzeldi dedim artık sorunu yok. Bu gibi konuları öne çıkartmak lazım, inatla AMD savunanlara göstermek lazım ki bu kart halen "sorunlu"
NVIDIA pahalı olsa bile en azından parayı bir kereliğine veriyorsun. Bununla birlikte de uzun yıllar boyunca kullanıyorsun.Bedava verseler AMD ekran kartını kullanıp kendimi sinir etmem. Ucuz fiyata satıp NVİDİA'ya geçerim.
Oyun için AMD işlemci, NVİDİA ekran kartı kombosundan üstün bir kombo sanmıyorum.
RX 580 2048sp kullanıyorum. Sürücülerim modifiyeli, kartin VBIOS'u modifiyeli. Son 2 haftadir ben de rastgele cokme sorunu yasiyorum. Onceden yoktu boyle bir şey. Yarin bir driverlari sil yukle yapacagim.
23.2 kullanıyorum ben. En stabili o gibi geldi bana.
NVIDIA pahalı olsa bile en azından parayı bir kereliğine veriyorsun. Bununla birlikte de uzun yıllar boyunca kullanıyorsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.