Ama bize “AMD düzeldi” dediler?

Ben de bir zamanlar AMD alınmamasını savunuyordum. Tabii tam bilgi ve deneyim ile değil, sadece etraftan duyduğum ve gördüğüm kadarıyla savunuyordum. Sonra AMD ile ilgili yazılar ortaya çıktı. ''6. nesilden sonra iyileştirmeler oldu, artık yazılımsal sorunları yok.'' Ben tabii yine AMD alınmamasını savunuyordum ancak bir nebze olsa da düzeldi dedim artık sorunu yok. Bu gibi konuları öne çıkartmak lazım, inatla AMD savunanlara göstermek lazım ki bu kart halen ''sorunlu''

RX 580 2048SP kullaniyorum. Driverlarim modifiyeli, kartin vBIOS'u modifiyeli. Son 2 haftadir ben de rastgele cokme sorunu yasiyorum. Onceden yoktu boyle bir sey. Yarin bi driverlari sil yukle yapacagim.

25.6.1 var 6600xt ile kullaniyorum. Sorun yasamadim. Deneyin isterseniz. Yada direk 3-4 onceki driveri deneyin.
23.2 kullaniyorum ben. En stabili o gibi geldi bana.

25.6.1 var 6600xt ile kullaniyorum. Sorun yasamadim. Deneyin isterseniz. Yada direk 3-4 onceki driveri deneyin.

Hocam zaten o sürümdeydim 25.6.2 yanlış hatırlamıyorsam deneysel bir sürümdü düzelir diye geçtim ama biraz daha kötü oldu. Olmadı 25.6.1’e dönerim.

Ben de bir zamanlar AMD alınmamasını savunuyordum. Tabii tam bilgi ve deneyim ile değil, sadece etraftan duyduğum ve gördüğüm kadarıyla savunuyordum. Sonra AMD ile ilgili yazılar ortaya çıktı. "6. nesilden sonra iyileştirmeler oldu, artık yazılımsal sorunları yok." ben tabii yine AMD alınmamasını savunuyordum ancak bir nebze olsa da düzeldi dedim artık sorunu yok. Bu gibi konuları öne çıkartmak lazım, inatla AMD savunanlara göstermek lazım ki bu kart halen "sorunlu"

Bu kart demek cok gereksiz genelleme olur. Tek sorunlu kart AMD mi? Intel ve NVIDIA kusursuz mu? Son driver sorunlu olabilir. Ama her butcedede NVIDIA onerilmez. Sans isi sorun yasamakta. Sorunlu seri olan RX500 serisinde 3 yilda 2 kere sorun yasadim.

Bedava verseler AMD ekran kartını kullanıp kendimi sinir etmem. Ucuz fiyata satıp NVİDİA'ya geçerim.
Oyun için AMD işlemci, NVİDİA ekran kartı kombosundan üstün bir kombo sanmıyorum.
NVIDIA pahalı olsa bile en azından parayı bir kereliğine veriyorsun. Bununla birlikte de uzun yıllar boyunca kullanıyorsun.

RX 580 2048sp kullanıyorum. Sürücülerim modifiyeli, kartin VBIOS'u modifiyeli. Son 2 haftadir ben de rastgele cokme sorunu yasiyorum. Onceden yoktu boyle bir şey. Yarin bir driverlari sil yukle yapacagim.

23.2 kullanıyorum ben. En stabili o gibi geldi bana.

Cok arastirmadim. İhtiyacım olmadi suanlik. Umarim olmaz. Sorun yasarsam bakarim 23.2ye

NVIDIA pahalı olsa bile en azından parayı bir kereliğine veriyorsun. Bununla birlikte de uzun yıllar boyunca kullanıyorsun.

AMD'de 2 kere mi veriyorsun? Ne kadar saçma bir mantik... Sans isi diyorum. NVIDIA kusursuz mu? NVIDIA aldin diye asla sorun yasamayacagini dusunuyorsan yazik. 😥

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı