Amazon açığı bulmak

Ya hediye kartlarından bahsediyor yada kredi kartlarından. Kredi kartı ise garanti kan alırlar ama hediye kartı ise şans. Ne olursa olsun dolandırıcılık.

Bu kredi kartı hırsızlığıdır.
Bunu bilen bilir bu netflix 30 günlük denemesinin kapanmasını sağlayan rasgele bir kart oluşturup size veriyor ben bunu kullandım.

O potansiyele sahip olsam ne olacak yine her türlü ben haksız oluyor ve yardım istediğimde de beni sorguluyorsunuz. Konu kapanabilir ben öğreneceğimi öğrendim.

O potansiyele sahip olsam ne olacak yine her türlü ben haksız oluyor ve yardım istediğimde de beni sorguluyorsunuz. Konu kapanabilir ben öğreneceğimi öğrendim.
Cc kart kullanmışsın neyin yardımını istiyorsan facebook avukat grupları daha çok işine yarar bu durumda.

14 yaşındasın girme böyle şeylere senin belki ağrımaz ama ailenin başı çok ağrır.
Profilindeki yaşında düzeltilmesini iste.

14 yaşındasın girme böyle şeylere senin belki ağrımaz ama ailenin başı çok ağrır.
Profilindeki yaşında düzeltilmesini iste.
Bakın böyle şeyler söyleyebilirsiniz. Böylece bana bi yardımınız dokunur. Beni sorgulamak ne size nede bana bi yararı var. Tavsiyeniz için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…