- Makaleler
 - 1

Ya hediye kartlarından bahsediyor yada kredi kartlarından. Kredi kartı ise garanti kan alırlar ama hediye kartı ise şans. Ne olursa olsun dolandırıcılık.
Bu kredi kartı hırsızlığıdır.

Ya hediye kartlarından bahsediyor yada kredi kartlarından. Kredi kartı ise garanti kan alırlar ama hediye kartı ise şans. Ne olursa olsun dolandırıcılık.
Bu kredi kartı hırsızlığıdır.

Yeme bizi güzel kardeşim bu tarz kartları kabul etmiyor amazonBunu bilen bilir bu netflix 30 günlük denemesinin kapanmasını sağlayan rasgele bir kart oluşturup size veriyor ben bunu kullandım.![]()
Siz kullandınızBunu bilen bilir bu netflix 30 günlük denemesinin kapanmasını sağlayan rasgele bir kart oluşturup size veriyor ben bunu kullandım.![]()
O potansiyele sahip olsam ne olacak yine her türlü ben haksız oluyor ve yardım istediğimde de beni sorguluyorsunuz. Konu kapanabilir ben öğreneceğimi öğrendim.Random cc kart denemiş tutmuş muhtemelen yaşıda küçük olduğu için korkmuş burada bu şekilde konu açmış bahsettiği şekilde yapabilecek potansiyel ve tecrübeye sahip olduğunu düşünmüyorum.
Cc kart kullanmışsın neyin yardımını istiyorsan facebook avukat grupları daha çok işine yarar bu durumda.O potansiyele sahip olsam ne olacak yine her türlü ben haksız oluyor ve yardım istediğimde de beni sorguluyorsunuz. Konu kapanabilir ben öğreneceğimi öğrendim.
Tamam yanlış yere konu açmışım. Sizde yanlış konuya yazıp durmayın.Cc kart kullanmışsın neyin yardımını istiyorsan facebook avukat gruplara daha çok işine yarar bu durumda.
Bakın böyle şeyler söyleyebilirsiniz. Böylece bana bi yardımınız dokunur. Beni sorgulamak ne size nede bana bi yararı var. Tavsiyeniz için teşekkürler.14 yaşındasın girme böyle şeylere senin belki ağrımaz ama ailenin başı çok ağrır.
Profilindeki yaşında düzeltilmesini iste.
100 dolarla herhangi bir şey satın aldınız mı?Bakın böyle şeyler söyleyebilirsiniz. Böylece bana bi yardımınız dokunur. Beni sorgulamak ne size nede bana bi yararı var. Tavsiyeniz için teşekkürler.
100 dolarla herhangi bir şey satın aldınız mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.