Gıda Amazon Atıştırmalık indirimleri

Braymm

Kilopat
Katılım
5 Mart 2016
Mesajlar
964
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek

8 tane Nestle çikolatayı kargo dahil 74 TL ye satın aldım.

444444444.jpg
 

Dosya Ekleri

  • 444444444.jpg
    444444444.jpg
    87,2 KB · Görüntüleme: 181
Geçen gün 3 al 2 öde idi adı. İyi ki değiştirmişler çünkü ürünler genelde 2'li satılıyor. Yani en az 4 ürün almanız gerekiyordu çoğu üründe. Tepki çekmemek için muhtemelen.
 
Hocam bende düşmüyor nasıl oluyor tam anlamadım sepetime 4 ürün ekliyorum aynı fiyat oluyor.
 
Bazı ürünler gerçekten avantajlı olsa da çoğu ürün piyasanın çok üzerinde satılıyor. Kar edeyim derken kazıklanmayın. Örneğin BİM'de 35-40 lira düzeylerinde satılan Nesquik 72 liradan satılıyor. Amazon tok satıcı haline dönüşmeye başlamış yavaştan.
 
İşin ilginç tarafı 4 al 3 öde(bir adedi kadar indirim) denilmesine rağmen sepette uygulanan indirim daha da fazla. Mesela ben Damak'ı kaçırmışım. Diğer iki antep fıstıklılardan ikişer tane ekledim. Tanesi 21,50₺ ve toplamda 86₺ iken 50,90₺ indirim yaptı. Yani neredeyse 4 al 1,5 öde gibi oldu. 😀 4 çikolata 35 liraya denk gelmiş oldu.

Kenarda beklettiğim ucuz şeyler vardı. Onları da ekleyip aldım bakalım.

Bu arada bu kampanya dahilindeki pek çok ürün ederinin ciddi derecede üzerinde etiket fiyatına sahip. Özellikle ilgimi çeken diğer ürünler kahve çeşitleriydi. Hemen hepsi market fiyatının epey üzerinde fiyata konulmuş. Bu kampanya olmasa hiçbirinin yüzüne bakılmaz. Amazon fiyat konusunda çok keskin bir değişim yaşamış. Zamanında deodorantlar, çeşitli elektrik malzemeleri ve lambalardan sık sık almıştım. Hatta monitör, hard disk, SSD ve eşe dosta telefon bile sipariş etmiştim. Şimdi korkunç derecede katlanmış. Alış veriş konusunda artık önceliğim arasından çıkmaya başladılar. Prime Video pek kullanmazdım. Prime Gaming'de verilenlerin çoğu çer çöp oyun. Prime fiyatı da beş katına çıktı. Böylece Prime üyeliğimi yeni fiyattan yenilenmeden sonlandırmış oldum. Bugüne kadarki fırsatlarından çok yararlandım. Ödediğim alış veriş tutarları ve Prime üyelik fiyatı helali hoş olsun. Özellikle Mass Effect LE oyunları çok çok çok makbule geçmişti.
 
Son düzenleme:
Amazon bu aralar fiyatları ciddi manada artırmış durumda. Bir indirim olacak ona mı zemin hazırlıyorlar bilmiyorum ama negatif hareketlilik var maalesef. Seçim sonrası ürün fiyatlarında artış da oluyor olabilir.
@kaiser soze
 

Geri
Yukarı