Amazon benden izinsiz kartımdan para çekebilir mi?

Umutcan232

Picopat
Daha fazla  
Amazon'un izinsiz para çektiğine dair bir takım yazılar gördüm bu gerçek mi? Düşünmemin sebebi girdiğim her internet sitesi İninal'den doğrulama kodu isterken Amazon'dan ilk alışveriş yaptığımda direkt hiçbir doğrulama almadan parayı çekti. Şimdi de Ininal'ın limitinin yetmediği bir şeyi almaya çalışacağım ama kartı eklemekten korkuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amazon'un izinsiz para çektiğine dair bir takım yazılar gördüm bu gerçek mi? Düşünmemin sebebi girdiğim her internet sitesi İninal'den doğrulama kodu isterken Amazon'dan ilk alışveriş yaptığımda direkt hiçbir doğrulama almadan parayı çekti. Şimdi de Ininal'ın limitinin yetmediği bir şeyi almaya çalışacağım ama kartı eklemekten korkuyorum.
Korkma rahat ol. Para çekti diyenler Prime üyeliğini iptal etmeyi unutunca 8TL çekmeye çalıştı diyorlardır. Amazon en güvenilir firma.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı